Företag | Pelican Self Storage

GE DITT FÖRETAG PLATS TILL ATT VÄXA

Expandera och effektivisera ditt företag med extra utrymme. Med bra priser och skräddarsydda förråd / lager hittar vi alltid en lösning som kan spara ditt företag både tid och pengar.

Varför Pelican företag förvaring

VARUMOTTAGNING

Vår utbildade personal kan ta emot leveranser till ditt lager.

HÖG SÄKERHET

Vi har videoövervakning dygnet runt på alla våra anläggningar.

TILLGÅNG NÄR DET PASSAR DIG

Du har tillgång till ditt förråd alla dagar 05:30 - 24:00.

KORT UPPSÄGNINGSTID

Sitt inte fast i långa hyresavtal, hos Pelican kan du saga upp ditt förråd med kort varsel.

Sophantering

I de flesta anläggningar kan vi erbjuda sophantering åt våra företagskunder.

FLEXIBELT SYSTEM

Vill du ha mer eller mindre förvaringsplats, kan du kostnadsfritt upp- eller nedgradera ditt förråd.

KONTAKTA OSS OCH FÅ ETT ERBJUDANDE

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta förvaringslösningen för ditt företag. Ring oss på 020 – 340 340 eller bli uppringd av vår personal så hittar vi en lösning som passar dina behov.

RING UPP MIG

MULTI- OCH PLOCKLAGER

Har ditt företag säljare i bil och behov för lokal förvaringsplats så erbjuder Pelican en lösning där ditt företag kan ha flera mindre, säkre förråd fördelade runt hela Stockholmsområdet. Det sparar dina anställda dyrbar restid på när de behöver lämna eller ska hämta saker. Utan bindningstid och med möjlighet att byta förråd efter behov, så behöver du aldrig betala för utrymme du inte använder. Det gör att företagets förvaringslösning är lokal, flexibel och smidig.

Vår professionella personal ger dig hög service och är också ansvarig för varumottagning. En perfekt lösning för företag som behöver lokal förvaring, eller använder en eller flera plocklager, eller har många prover eller produkter på lager. Vi kan även hjälpa er med sophantering av brännbart material.

WEBBSHOP OCH BUTIKER

Har du en webbshop eller en mindre butik och saknar plats för ditt lager? Då kan Pelican erbjuda säkra förråd och lager med smidig tillgång alla dagar från kl. 05:30 - 24:00. Förråden är rena och torra och kan inredas med hyllor och liknande. Vår professionella personal finns på anläggningen och tar emot era leveranser. Med möjlighet att byta förråd efter behov betalar du inte för plats du inte använder, och du kan enkelt utöka förvaringsutrymmet när företaget växer.

Ring upp mig

Arkivering

Arkiv är viktiga, men tar mycket plats. Med ett torrt och säkert förråd på Pelican kan du förvara företagets arkiv och annan information som inte används till vardags, och istället göra plats till det som får företaget att växa. En extra arbetsplats till en nyanställd, eller ett nytt mötesrum. Våra förråd är rena, torra och uppvärmda, och alla anläggningar är utrustade med larm och övervakningskameror, så att företagets arkiv är i säkerhet.

HANTVERKARE

Som professionell hantverkare måste utrustningen vara i ordning. Har du också svårt att få plats med alla verktyg, utrustning och material i bilen? På Pelican har vi garage så att du kan köra din bil ända fram till ditt lager. Detta gör att du snabbt och enkelt kan lasta och lossa bilen och komma vidare med dina uppgifter. Du har tillgång alla dagar från kl. 05:30 - 24:00.

Hitta din Pelican

Fyll i adress eller stad i fältet nedan och hitta din närmaste Pelican.

Se alla platser

Linköping
Lärlingsgatan 6
582 39 Linköping

Hitta förråd Läs mer

Norrköping
Koppargatan 4
602 23 Norrköping

Hitta förråd Läs mer

Västerås
Ängsgärdsgatan 21
721 30 Västerås

Hitta förråd Läs mer

Sollentuna
Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna

Hitta förråd Läs mer

Botkyrka
Segersbyvägen 18
145 63 Norsborg

Hitta förråd Läs mer

Örebro
Tengvallsgatan 39
703 47 Örebro

Hitta förråd Läs mer

Bromma
Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma

Hitta förråd Läs mer

Täby
Stockholmsvägen 104
187 30 Täby

Hitta förråd Läs mer

Åkersberga
Rallarvägen 20
184 40 Åkersberga

Hitta förråd Läs mer

Kungsholmen
Fridhemsplan 25-27
112 40 Stockholm

Hitta förråd Läs mer

Lidingö
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö

Hitta förråd Läs mer

5 stars

9.6 av 10. Baserat på 91 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Hitta oss här

Vi har 11 anläggningar i Stockholm, Örebro, Västerås, Linköping och Norrköping.