Anläggningar med en garageport, upp till 36 m2

Med ett garage blir det enklare in- och ut lastning, du kan bokstavligen köra direkt in i din enhet. På detta sätt kan du undvika onödigt krångel om du måste lagra tunga föremål.

Om du behöver ett förråd med gott om utrymme, där det är lätt att lasta och lossa tunga föremål, och som ligger i eller runt Stockholm, är våra förråd med garageportar definitivt en lösning för dig. Med god tillgänglighet för bilar och lastbilar kan du enkelt köra direkt till ditt företags förråd. Även om våra förråd är på marknivå är de torra, uppvärmda och skyddade mot skadedjur. Med videoövervakning och modernt larmsystem, som vi har i alla våra anläggningar, är dina saker trygga och säkra hos Pelican.

Som företagskund hos Pelican har du flera fördelar. Möjlighet med kort varsel och utan kostnad att öka eller minska storleken på ditt förråd utifrån ditt företags behov. Du har tillgång till pall lyft, sopcontainrar, paketaccept, leveransmottagning. Dessutom har vi mycket professionell och serviceinriktad personal, som alltid är redo att hjälpa dig.

Anläggningar med garage:

Kontakta oss för att höra mer

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren