Pelican Kungsholmen

Fridhemsplan 27
Lastzon baksida: Sysslomansgatan 4
112 40 Stockholm
Telefon:  08 - 33 72 00
kungsholmen@pelicanselfstorage.se
Opening hours - Reception
Weekdays
10:00 - 18:00
Saturday
10:00 - 14:00
Sunday
Closed
Access to storage units
All days
05:30 - 24:00

Reserve a unit at Pelican Kungsholmen

Reserve a wine storage unit at Pelican Kungsholmen

Didn't find the wanted unit?
We offer sizes from 1-30m2 in all locations. Call +46 20 - 340 340 to hear more.

About Pelican Kungsholmen

Central magasinering hos Pelican Kungsholmen.

När ni hyr förråd på Kungsholmen får ni uppleva fördelarna med central magasinering. Pelicans lagerhotell är nämligen beläget på Fridhemsplan i Stockholm. Detta betyder att ni enkelt kan ta er hit både med buss och tunnelbana. Det är också smidigt att besöka oss med bil/flyttbil tack vare vår stora lastzon.

Vi erbjuder fräscha förråd, stora lager och klimatanpassade vinkällare mitt i centrala Stockholm. Det är även möjligt att hyra en konferenslokal med 14 sittplatser, utrustad med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och två diskmaskiner.

Vi har närmare bestämt förvaringslösningar som passar både företagskunder och privatpersoner. För företagskunder har vi dessutom varumottagning på vardagar mellan 10–17 för extra bekvämlighet.

En komplett förrådsanläggning i centrala Stockholm

Vi vet att varje kvadratmeter är värdefull i Stockholm, så varför inte använda de till något roligare än förvaring? Magasinera de saker ni inte använder året om hos oss så att ni får mer plats till att skapa ert drömhem. Ni har tillgång till ert hyrda förråd alla dagar hela året mellan 05.30-00.00 tack vare en personlig accessbricka och lås. Vi har hög säkerhet i alla förråd med videoövervakning, loggsystem och rörelselarm.

Som ett komplement till våra förråd säljer vi även flyttmaterial i vår butik. Här hittar ni allt från flyttkartonger och flyttgarderober till packmaterial och bubbelplast. Vi hyr även ut bärselar, rullbrädor och pirra. Dessutom får ni flytthjälp av oss i form av gratis hyrsläp. Med andra ord får ni här ett billigt alternativ till en flyttfirma på Kungsholmen.

Vår förrådsanläggning på Kungsholmen sticker ut från mängden då vi förutom att erbjuda förråd även hyr ut både konferenslokal och vinförvaring. En riktig guldgruva för magasinering mitt i centrala Stockholm helt enkelt.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade så bokar vi ett kundmöte och visar er vad vi har att erbjuda, eller kom in på vårt centrala kontor i Stockholm för en kostnadsfri visning och en kopp kaffe!

Why Pelican Kungsholmen?
  • Central belägen precis mitt på Kungsholmen, gamla biograf Draken
  • Plats för alla dina viner i vår unika klimatanpassade vinkällare där du kan hyra förråd
  • Stor fin konferenslokal du kan hyra billigt
Distance
0,0km

Kungsholmen
Fridhemsplan 27
112 40 Stockholm

Find your unit Read more

Distance
4,5km

Bromma
Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma

Find your unit Read more

Distance
6,9km

Lidingö
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö

Find your unit Read more