Pelican Lidingö Stockby

Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö
Telefon:  08-400 505 80
stockby@pelicanselfstorage.se
Opening hours - Reception
Weekdays
10:00 - 18:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed
Special opening hours - Reception

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Access to storage units
All days
05:30 - 24:00

Reserve a unit at Pelican Lidingö Stockby

Didn't find the wanted unit?
We offer sizes from 1-30m2 in all locations. Call +46 20 - 340 340 to hear more.

About Pelican Lidingö Stockby

Central magasinering hos Pelican Kungsholmen.

Välkommen till Pelican Lidingö Stockby, senaste tillskottet i Pelicanfamiljen. Här kan ni hyra biliga förråd i olika storlekar för säker magasinering av ägodelar. Vår anläggning på Ekholmsnäsvägen 44, inte långt ifrån golfbanan, är lättillgänglig med både bil och buss (buss 201 från Ropsten). Anläggningen ligger i området Stockby där ni även hittar bilprovning och returstation.

Pelican Lidingö Stockby är en ny, modern och säker anläggning byggd 2016. Alla förråd har övervakning och ventilation, och vår anläggning är utrustad med en lastzon som gör av- och pålastning enkel och smidig. Dessutom är vårt lagerhotell bemannat av kunnig personal som hjälper er med era frågor och funderingar.

Enkel förvaring för alla behov

Det finns mängder av anledningar till varför man kan behöva extra förvaringsutrymme. Oavsett om ni vill magasinera inredning, kontorstillbehör, vinterkläder eller möbler så finns Pelican Lidingö Stockby här för att tillgodose era önskemål. Hos oss kan ni enkelt hyra förråd för litet som stort precis så länge ni vill.

Vi vill att hela er process vid förvaring ska vara så enkel och smidig som möjligt. Därför finns flyttmaterial av olika slag tillgängligt i vår butik som är öppen måndag-fredag 10-18. Dessutom lånar vi ut gratis släp till alla kunder, ett utmärkt och mycket billigare alternativ än att anställa en flyttfirma i Stockby. Hyrsläpen bokar ni online och hämtar på vår anläggning Södra Kungsvägen 71.

För företag som behöver förvaringsutrymme erbjuder vi även sophantering och godsmottagning. Vår personal ser till att allt går snabbt och smidigt, och skickar iväg ett meddelande direkt när leveransen har kommit. Denna tjänsten är varmt uppskattat av många av våra företagskunder, eftersom det gör att de kan få lägga värdefull tid på annat.

Välkommen in för att höra mer om vad Pelican Lidingö Stockby erbjuder och njut av en kopp kaffe medan vi hjälper er att hitta det rätta förrådet.

Why Pelican Lidingö Stockby?
  • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
  • Bra åtkomst att lasta i och ur
  • Hög servicenivå med personal på plats

Lidingö Stockby
Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö

Find your unit Read more

Distance
1,9km

Lidingö
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö

Find your unit Read more

Distance
8,8km

Kungsholmen
Fridhemsplan 27
112 40 Stockholm

Find your unit Read more