Tipsa oss om fastigheter

Pelican Self Storage söker för närvarande fastigheter, lokaler och mark i Stockholmsområdet.

Fastigheterna bör ligga vid större trafikleder och ha såväl god tillgänglighet som bra exponeringsläge.

Vi är flexibla och kan använda både tomtmark, lutande mark och befintliga byggnader. Främst söker vi planlagd mark men vi kan också tänka oss råmark. Verksamheten kräver en fastighetsyta på minst 3 000 m² eller byggbar mark på 4 000-20 000 m².

Vi letar även efter fastigheter i centrala Stockholm, där vi kan tänka oss bostadsrätter med en area på minst 1 000 m².

Pelican Self Storage vill helst förvärva och äga den färdiga anläggningen, men joint venture kan också vara av intresse. Vår verksamhet är inte störande för omgivningen med en trafikmängd på ca 1-2 bilar per timme då anläggningen är öppen. Anläggningarna fungerar bra som bullerskydd.

Skriv till oss på klli [at] pelicanselfstorage [dot] dk eller ring +45 61 22 59 61 om du har tips på fastigheter.

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren