Fördelar för ditt företag

Leveransmottagning

Vår serviceinriktade personal kan ta emot leveranser till ert förråd

Garage

Våra förrådslösningar är skräddarsydda för företagets behov, så att du enkelt kan lasta och lossa direkt in i ditt förråd

Åtkomst när det passar dig

Du har åtkomst till förrådet alla dagar mellan 05:30 till 24:00

Få ut det bästa av ditt förråd

Andra förrådslösningar

Personlig förvaring

Förrådsservice Mer info

Uppgradera din förrådsstorlek utan extra kostnad

Leveransmottagning

Kort uppsägningstid av ditt förråd

Videoövervakning både ute och inne

Sopcontainer för wellpapp och plast

Vanligt förekommande frågor

Är det säkert att förvara hos er?

Ja. Förråd hos Pelican har videoövervakning och modernt säkerhetssystem. Det finns personal på alla våra anläggningar vardagar från 10 till 18 och helger från 10 till 14. Våra anläggningar är väl säkrade och kräver en personlig accessbricka för att komma in. Dessutom har alla våra förrådslokaler extra säkra lås.

Finns det tillräckligt med utrymme

Ja. Vi kan hitta en skräddarsydd lösning för alla dina behov. Vi har lagringsenheter tillgängliga i alla storlekar från 1 till 75 kvm. Kontakta oss på 020 - 340 340 för personlig service.

Finns det risk för fukt och frostskador

Nej. Med ett förråd hos Pelican behöver du inte oroa dig för fukt eller frost i förrådet. Alla våra anläggningar är uppvärmda och har moderna ventilationsanläggningar för att säkerställa att dina saker är säkra.

Kan vi ändra storlek på förrådet

Ja. Om du plötsligt behöver lite extra utrymme under en kort eller lång tid, kan vi snabbt hitta en lösning med ett större förråd - eller ett extra förråd, om det passar dig bättre. På samma sätt om du har för mycket lagringsutrymme. Då kan du välja ett mindre förråd som passar dina behov - givetvis till ett lägre pris.

Fråga för företag?

foretag@pelicanselfstorage.se

Stäng