Här har vi kunnat växa efter hand

Flexibilitet, service och läge var avgörande när Åsa och Anne-Lie på Cook’n Bloom behövde ett lager till sin nystartade verksamhet. För dem blev Pelican Self Storage på Kungsholmen det bästa alternativet.

Åsa och Anne-Lie driver sedan 2013 företaget Cook’n Bloom som importerar och distribuerar utvalda produkter till både inneköket och uteköket. I deras sortiment finns bland annat proffsiga redskap, högkvalitativa serveringsbrickor, köksknivar och maffiga grillar som ska ta matlagningen till nya höjder för alla som älskar att laga mat.

''Att få kocken att blomstra i köket helt enkelt'', säger Åsa. Åsa och Anne-Lie hade länge haft drömmen om att jobba med mat, som är deras stora passion, när de 2013 bestämde sig för att göra slag i saken och byta yrkesinriktning.

''Vi tog chansen och ställde ut på Formex. Hur vi lyckades där var avgörande för om vi skulle kunna ta nästa steg'', berättar Anne-Lie. De lyckades bra. Men med ett hemmakontor i Hägersten, visste dem att de skulle behöva ett förråd.

Jag kollade runt på olika aktörer och pratade med olika anläggningar. Pelican Self Storage på Kungsholmen hade ett perfekt läge för oss.

''Vi började med att hyra 9 kvm, idag har vi 55 kvm i förrådsyta fördelat på fem olika förråd. I dagsläget fungerar två förråd som plocklager, men man har också fler förråd, bla. två för alla grillar och ett för alla mässmöbler.''

''Under de första åren när vi har växt har vi lagt till förråd efter hand. Istället för att från början låsa oss till ett stort förråd. Det är en stor fördel för vår verksamhet att vi kan vara flexibla och öka och minska vår yta efter behov.''

Servicen som Pelican kan erbjuda är också en viktig parameter, att det alltid finns någon på plats i receptionen mellan xx – xx.

För oss är det viktigt att det finns en reception som kan ta emot och lämna ut gods. Fraktbolagen kan aldrig säga ett exakt klockslag för leveranserna. Vi packar själva, och märker upp. Men det är personalen i receptionen som tar emot och lämnar ut gods.

''Visst finns det lagerhanteringsföretag, men för oss är Pelican en jättebra lösning eftersom vi sköter orderhanteringen själva.''

Åsa och Anne-Lie menar också att möjligheten att nyttja loungedelen med konferensrummet har varit ett stort plus.

''Här har vi haft många kundmöten och även tagit emot journalister för att visa upp våra produkter.''

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren