1. Hitta din Pelican
  2. Välj förråd
  3. Boka förråd
  4. Flytta dina saker

Pelican Linköping

Kontakt
Lärlingsgatan 6
582 39 Linköping
Telefon:  013 - 495 06 00
linkoping@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

520, 521, 522, 523, 616, 620

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

Sveriges nationaldag 6/6: Stängt
Midsommarafton 22/6: Stängt
Midsommardagen 23/6: Stängt

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Linköping

Pelican Self Storage Linköping ligger placerat vid Bergsrondellen mellan city och köpcentrat Tornby/IKEA endast 5 minuter från E4an. Man tar sig till anläggningen via Barhällsgatan och våra närmaste grannar är Bilbörsen i Linköping. Det centrala läget gör det enkelt att komma till vår förrådsanläggning både med bil och kollektivtrafik.

Vi erbjuder en stor variation av storlekar på förråd för att du som student, familj eller företag ska kunna hyra ett förråd hos oss oavsett behov och därmed göra din magasinering enkel och smidig. Som företagskund kan du också få varumottagning och godshantering för smidig förvaring. Om något saknas för flytten till eller från våra förrad kan du svänga förbi vår butik där du kan köpa flyttmaterial från ett brett sortiment. Dessutom ger vår personal på Pelican Linköping gärna tips på hur du packar och fraktar dina ägodelar bäst.

Området är inhägnat med elstängsel och övervakat av såväl video samt vaktbolag så att du alltid kan känna att dina saker är i tryggt förvar. Som kund hos oss har du fri tillgång till ditt förråd mellan 05.30-24.00 alla dagar året runt. På och avlastningen sker under tak vilket skyddar mot väder och vind. Vi erbjuder även tillgång till vagnar, pirra och palldragare – allt för att underlätta inlastningen till förrådet. Låna gärna våra gratis släpvagnar när du behöver frakta dina saker fram och tillbaka. Vi ser fram emot att kunna bjuda dig på en kopp kaffe och berätta mer om våra tjänster, titta in för att få höra mer!

Varför Pelican Linköping?
  • Mycket centralt belägen och lättillgänglig
  • Hög servicenivå med bemanning 6 dagar i veckan
  • Många förråd som passar till studenter
  • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder

Boka ett förråd på Pelican Linköping

Ca 20st flyttkartonger, ca 600 A4-pärmar.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
339 kr.
Månadsvis.
Ca 50st flyttkartonger, ca 1 600 A4-pärmar.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
619 kr.
Månadsvis.
Ca 80st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 35 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
639 kr.
Månadsvis.
Ca 110st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 50 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
809 kr.
Månadsvis.
Ca 120st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 60 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
949 kr.
Månadsvis.
Ca 210st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 90 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.519 kr.
Månadsvis.
Ca. 240st flyttkartonger. Uppvärmt garage.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.739 kr.
Månadsvis.
Ca. 270-300st flyttkartgoner. Uppvärmt garage.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
2.279 kr.
Månadsvis.
Ca. 270-300st flyttkartgoner. Ej uppvärmt garage. OBS: Högt i tak.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.559 kr.
Månadsvis.
* Gäller endast nya kunder och inkluderar inte startkit på 159 SEK samt försäkring
Hittade du inte det önskade förrådet?
Vi har storlekar från 1-30m2 på alla anläggningar. Ring 020 - 340 340 för att höra mer.
Hem
Avstånd
39,0km

Norrköping
Koppargatan 4
602 23 Norrköping

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
98,2km

Örebro
Tengvallsgatan 39
703 47 Örebro

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
144,0km

Västerås
Ängsgärdsgatan 21
721 30 Västerås

Hitta förråd Läs mer

5 stars

9.6 av 10. Baserat på 91 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander