1. Hitta din Pelican
  2. Välj förråd
  3. Boka förråd
  4. Flytta dina saker

Pelican Norrköping

Kontakt
Koppargatan 4
602 23 Norrköping
Telefon:  011 - 24 42 10
norrkoping@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

115

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

Sveriges nationaldag 6/6: Stängt
Midsommarafton 22/6: Stängt
Midsommardagen 23/6: Stängt

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Norrköping

Du hittar Pelican Self Storage förrådsanläggning i Norrköping i Ingelsta området utefter Stockholmsvägen. Vi har stans säkraste förrådsanläggning med fräscha förråd i en nybyggd anläggning. Förråden är uppvärmda, larmade och finns i många olika storlekar för att passa just dina behov. Det går att hyra våra förråd över både korta och långa perioder och därför passar förråden både till studenter, familjer och företag. Du har smidig tillgång till ditt förråd mellan 05.30-24.00 alla dagar om året genom en personlig accessbricka.

På Pelican Norrköping erbjuder vi hög service mellan måndag till lördag i vår butik. Vår anläggning är bemannad av vänlig personal som alltid är redo att hjälpa dig med råd om din lagring. På vardagar kan vi dessutom erbjuda godsmottagning för företag vilket underlättar magasineringen. Saknar du flyttmaterial så som flyttkartonger, bärselar eller enkel bubbelplast kan vi gladeligen hjälpa dig med det i vår butik. Vår personal ger gärna tips på hur du bäst packar ditt flyttgods. Glöm inte att vi också lånar ut gratis släpvagnar som smidigt bokas online när du ska flytta saker till ditt hyrda förråd.

Välkommen in och rådfråga oss om förvaring och hyra förråd, för det är vi experter på!

Varför Pelican Norrköping?
  • Nybyggd och fräsch anläggning, stans säkraste
  • Många förråd som passar till studenter
  • Hög servicenivå med bemanning 6 dagar i veckan
  • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder

Boka ett förråd på Pelican Norrköping

Förvaringsskåp, 1m högt. 4-6 kartonger.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
109 kr.
Månadsvis.
Ca 20st flyttkartonger, ca 600 A4-pärmar.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
399 kr.
Månadsvis.
Ca 50st flyttkartonger, ca 1 600 A4-pärmar.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
599 kr.
Månadsvis.
Ca 80st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 35 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
769 kr.
Månadsvis.
Ca 110st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 50 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
949 kr.
Månadsvis.
Ca 120st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 60 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.089 kr.
Månadsvis.
Ca 145st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 75 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.259 kr.
Månadsvis.
Ca 210st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 90 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.349 kr.
Månadsvis.
Ca. 240st flyttkartonger. Uppvärmt garage.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.859 kr.
Månadsvis.
Ca 270-300st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 155 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
2.089 kr.
Månadsvis.
Ca. 270-300st flyttkartgoner. Uppvärmt garage.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
2.279 kr.
Månadsvis.
* Gäller endast nya kunder och inkluderar inte startkit på 159 SEK samt försäkring
Hittade du inte det önskade förrådet?
Vi har storlekar från 1-30m2 på alla anläggningar. Ring 020 - 340 340 för att höra mer.
Hem
Avstånd
39,0km

Linköping
Lärlingsgatan 6
582 39 Linköping

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
92,6km

Örebro
Tengvallsgatan 39
703 47 Örebro

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
113,8km

Västerås
Ängsgärdsgatan 21
721 30 Västerås

Hitta förråd Läs mer

5 stars

9.6 av 10. Baserat på 91 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander