1. Hitta din Pelican
  2. Välj förråd
  3. Boka förråd
  4. Flytta dina saker

Pelican Åkersberga

Kontakt
Rallarvägen 20
184 40 Åkersberga
Telefon:  08 - 540 69 700
akersberga@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

626, 683, 685, 698

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

Sveriges nationaldag 6/6: Stängt
Midsommarafton 22/6: Stängt
Midsommardagen 23/6: Stängt

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Åkersberga

Tre mil norr om Stockholms innerstad, avfart 276 Rosenkälla från E4:an, ligger Pelican Åkersberga. Det är en idealisk placering av förrådsanläggning för dig som vill hyra förråd och är boende i Åkersberga, Österskär, Ljusterö, Rydbo, Svinninge, Vaxholm, Resarö, Norrtälje och Rimbo. Pelican Åkersberga är lätt att komma till med kollektivtrafik också. Förrådsanläggningen har 650 förråd som går att hyra i storlekarna mellan 1m² - 28m². Vår stora anläggning på 4500kvm har dessutom parkeringsplatser på inhägnat område som kan användas som uppställningsplats för fordon. Alla förråd ligger på markplan vilket gör det enklare för dig när du flyttar dina ägodelar ut och in ur förrådet.

Till företag erbjuder vi stora och billiga lager med möjlighet att få varumottagning och godshantering samt avfallshantering. Låna en släpvagn gratis för att frakta flyttgods, bohag och andra ägodelar till ditt hyrda förråd. Du kan boka enkelt online.

Vår personal har stor kunskap om hur du bäst magasinerar dina saker och de är mycket glada att svara på dina frågor. Välkommen in till oss på en kopp te eller kaffe och hör mer om vilka förvaringslåosningar vi erbjuder!

Varför Pelican Åkersberga?
  • Parkeringsplatser på säkert inhägnat område
  • Lättillgängligt 276:an
  • Alla förråd ligger på markplan
  • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder!

Boka ett förråd på Pelican Åkersberga

Förvaringsskåp, 1m högt. 4-6 kartonger.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
259 kr.
Månadsvis.
Ca 20st flyttkartonger, ca 600 A4-pärmar.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
549 kr.
Månadsvis.
Ca 50st flyttkartonger, ca 1 600 A4-pärmar.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.039 kr.
Månadsvis.
Ca 80st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 35 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.159 kr.
Månadsvis.
Ca 110st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 50 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.479 kr.
Månadsvis.
Ca 120st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 60 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.529 kr.
Månadsvis.
Ca 145st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 75 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.599 kr.
Månadsvis.
Ca 210st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 90 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.799 kr.
Månadsvis.
Ca. 240st flyttkartonger. Uppvärmt garage.
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
1.979 kr.
Månadsvis.
Ca 270-300st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 155 m².
Första 2 månader hyra
-50%*
Därefter
2.379 kr.
Månadsvis.
* Gäller endast nya kunder och inkluderar inte startkit på 159 SEK samt försäkring
Hittade du inte det önskade förrådet?
Vi har storlekar från 1-30m2 på alla anläggningar. Ring 020 - 340 340 för att höra mer.
Hem
Avstånd
13,4km

Täby
Stockholmsvägen 104
187 30 Täby

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
16,2km

Lidingö
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
19,3km

Sollentuna
Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna

Hitta förråd Läs mer

5 stars

9.6 av 10. Baserat på 91 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander