1. Hitta din Pelican
  2. Välj förråd
  3. Boka förråd
  4. Flytta dina saker

Pelican Västerås

Kontakt
Ängsgärdsgatan 21
721 30 Västerås
Telefon:  021 - 80 22 80
vasteras@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 22, 24

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

Sveriges nationaldag 6/6: Stängt
Midsommarafton 22/6: Stängt
Midsommardagen 23/6: Stängt

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Västerås

Pelican Västerås hittar du på en stor förrådsanläggning centralt placerat mellan Kopparlunden, Viksäng, Haga/Malmaberg och centrum. Vår fina förrådsanläggning har studentvänliga förråd till en billig peng men också större förråd för privatpersoner samt lager och stora förråd för företagskunder. Förråden är fräscha, larmade och uppvärmda och går att hyra i perioder efter just ditt behov. Ni är självklart välkomna in för att prata med vår trevliga personal för att få tips och råd om vilken storlek på förråd som passar er.

Butiken är bemannad 6 dagar i veckan och säljer flyttmaterial som underlättar din flytt från och till ditt hyrda förråd. Vår anläggning är bemannad av vänlig personal som alltid är redo att hjälpa dig med råd om din lagring.

Glöm inte att du som kund men också utan att vara kund hos oss kan låna en släpvagn gratis för att flytta ägodelar, bohag och andra gods. Det är smidigt att boka en släpvagn online. Vi på Pelican Västerås vill att din magasinering och förvaring ska vara så smidig och lätt som möjligt. Välkommen in till oss på Pelican Västerås för mer information!

Varför Pelican Västerås?
  • Stor fin anläggning centralt på Ängsgärdet
  • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
  • Hög servicenivå med bemanning 6 dagar i veckan
  • Många förråd som passar till studenter
  • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder

Boka ett förråd på Pelican Västerås

Förvaringsskåp, 1m högt. 4-6 kartonger.
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
219 kr.
Månadsvis.
Ca 20st flyttkartonger, ca 600 A4-pärmar.
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
439 kr.
Månadsvis.
Ca 50st flyttkartonger, ca 1 600 A4-pärmar.
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
719 kr.
Månadsvis.
Ca 80st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 35 m².
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
959 kr.
Månadsvis.
Ca 110st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 50 m².
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
1.089 kr.
Månadsvis.
Ca 120st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 60 m².
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
1.399 kr.
Månadsvis.
Ca 145st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 75 m².
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
1.589 kr.
Månadsvis.
Ca 210st flyttkartonger, en ungefärlig boyta motsvarande 90 m².
Första månadens hyra
-50%*
Därefter
1.819 kr.
Månadsvis.
* Gäller endast nya kunder och inkluderar inte startkit på 159 SEK samt försäkring
Hittade du inte det önskade förrådet?
Vi har storlekar från 1-30m2 på alla anläggningar. Ring 020 - 340 340 för att höra mer.
Hem
Avstånd
83,4km

Botkyrka
Segersbyvägen 18
145 63 Norsborg

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
83,4km

Sollentuna
Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
84,0km

Bromma
Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma

Hitta förråd Läs mer

5 stars

9.6 av 10. Baserat på 91 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander