Våra säkra förrådsanläggningar

Just nu 50% rabatt på alla våra förråd! Välj den anläggning som passar dig bäst nedan.
Kontakt
Fridhemsplan 27
Lastzon baksida: Sysslomansgatan 4
112 40 Stockholm
Telefon:  08 - 33 72 00
kungsholmen@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

Busshållplats: Mariebergsgatan. Buss 1, 1E, 3, 4, 50, 53, 56, 61, 77, 91, 94, 196, 197, 198 T-banan: Fridhemsplan – uppgång Drottningholmsvägen. 10, 11, 17, 18, 19

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Kungsholmen

Central magasinering hos Pelican Kungsholmen.

När ni hyr förråd på Kungsholmen får ni uppleva fördelarna med central magasinering. Pelicans lagerhotell är nämligen beläget på Fridhemsplan i Stockholm. Detta betyder att ni enkelt kan ta er hit både med buss och tunnelbana. Det är också smidigt att besöka oss med bil/flyttbil tack vare vår stora lastzon.

Vi erbjuder fräscha förråd, stora lager och klimatanpassade vinkällare mitt i centrala Stockholm. Det är även möjligt att hyra en konferenslokal med 14 sittplatser, utrustad med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och två diskmaskiner.

Vi har närmare bestämt förvaringslösningar som passar både företagskunder och privatpersoner. För företagskunder har vi dessutom varumottagning på vardagar mellan 10–17 för extra bekvämlighet.

En komplett förrådsanläggning i centrala Stockholm

Vi vet att varje kvadratmeter är värdefull i Stockholm, så varför inte använda de till något roligare än förvaring? Magasinera de saker ni inte använder året om hos oss så att ni får mer plats till att skapa ert drömhem. Ni har tillgång till ert hyrda förråd alla dagar hela året mellan 05.30-00.00 tack vare en personlig accessbricka och lås. Vi har hög säkerhet i alla förråd med videoövervakning, loggsystem och rörelselarm.

Som ett komplement till våra förråd säljer vi även flyttmaterial i vår butik. Här hittar ni allt från flyttkartonger och flyttgarderober till packmaterial och bubbelplast. Vi hyr även ut bärselar, rullbrädor och pirra. Dessutom får ni flytthjälp av oss i form av gratis hyrsläp. Med andra ord får ni här ett billigt alternativ till en flyttfirma på Kungsholmen.

Vår förrådsanläggning på Kungsholmen sticker ut från mängden då vi förutom att erbjuda förråd även hyr ut både konferenslokal och vinförvaring. En riktig guldgruva för magasinering mitt i centrala Stockholm helt enkelt.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade så bokar vi ett kundmöte och visar er vad vi har att erbjuda, eller kom in på vårt centrala kontor i Stockholm för en kostnadsfri visning och en kopp kaffe!

Vi samarbetar med Stockholms mest prisvärda & trevliga flyttfirma

PIPERS är flyttfirman med det där lilla extra, ledorden är kvalitet, trygghet och service. De som jobbar och driver flyttfirman PIPERS har varit i flyttbranschen sen 2003, vilket gör dem till extremt kostnadseffektiva och kvalitetssäkra.

PIPERS hjälper er att tillsammans skräddarsy en helhetslösning för era flyttbehov, där de skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning. Dessutom fritt lån av flyttkartonger!

Med PIPERS kommer det garanterat att kännas både tryggt och enkelt att flytta. De är ett kundcentrerat företag med hög servicenivå och stor flexibilitet.

Läs mer och gör en bokningsförfrågan hos PIPERS flyttfirma.

Varför Pelican Kungsholmen?
 • Central belägen precis mitt på Kungsholmen, gamla biograf Draken
 • Plats för alla dina viner i vår unika klimatanpassade vinkällare där du kan hyra förråd
 • Stor fin konferenslokal du kan hyra billigt

Kungsholmen

Fridhemsplan 27
112 40 Stockholm
Visa tillgängliga förråd

2 km
0,75 m2 Box
Första månaden -50%
Första månaden 165 kr. / mån. Därefter 329 kr. månadsvis.
1,5 m2
Första månaden -50%
Första månaden 325 kr. / mån. Därefter 649 kr. månadsvis.
2,25 m2
Första månaden -50%
Första månaden 465 kr. / mån. Därefter 929 kr. månadsvis.
3 m2
Första månaden -50%
Första månaden 600 kr. / mån. Därefter 1.199 kr. månadsvis.
4,5 m2
Första månaden -50%
Första månaden 840 kr. / mån. Därefter 1.679 kr. månadsvis.
6 m2
Första månaden -50%
Första månaden 1.405 kr. / mån. Därefter 2.809 kr. månadsvis.
7,5 m2
Första månaden -50%
Första månaden 1.470 kr. / mån. Därefter 2.939 kr. månadsvis.
Kontakt
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö
Telefon:  08 - 731 68 60
lidingo@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

Busshållplatser: Lidingö Centrum (ca 10 minuters promenad) eller Baggeby, ca 7 minuters promenad. Buss 206, 238, 923 Lidingö Baggeby station (21)

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Lidingö

Hyr praktiska förråd hos Pelican Lidingö.

Välkommen till Pelican Lidingö - vår lilla förrådsanläggning med ett stort hjärta. Här kan ni hyra förråd i olika storlekar för att matcha ert behov av magasinering. Vår charmiga anläggning är lokalt belägen på Södra Kungsvägen 71, vilket gör den lättillgänglig för alla på Lidingö. Anläggningen är smidig att ta sig till från såväl Grönsta och Kyrkviken som Killinge, Brevik och Kyttinge. Det är också smidigt att åka hit via kollektivtrafik.

Pelican Lidingö lagerhotell är unikt och charmigt eftersom förråden ligger i en gammal bank. Och som om det inte vore tillräckligt säkert att magasinera i gamla bankvalv så är alla förråd dessutom videoövervakade.

Säker magasinering som matchar ert behov

Säkert, lättillgängligt och billigt, vad mer behövs för den ultimata förvaringslösningen? Vi vill att hela din process vid magasinering ska enkel och smidig. Just därför gör vårt bästa för att lyssna på era behov och hela tiden bli bättre på att underlätta er vardag. Detta har till exempel resulterat i att vi erbjuder flytthjälp i form av gratis släpvagnar. På så sätt kan ni spara pengarna ni skulle lagt på en flyttfirma på Lidingö på något annat. Dessutom säljer vi flyttmaterial, inklusive flyttkartonger, av olika slag i butiken på vår anläggning. Här kan ni köpa flyttkartonger, bubbelplast och annat ni saknar från måndag till lördag varje vecka.

Förråden på Pelican Lidingö passar både privatpersoner och företag. Oavsett behov så finns vi här när ni behöver extra utrymme. När ni som företagskund hyr förråd hos oss erbjuder vi även godsmottagning och sophantering. Detta är en tjänst våra kunder uppskattar eftersom det frigör värdefull tid för att utveckla verksamheten. Självklart får ni ändra storlek på ert förråd när det krävs, så att ni alltid matchar ert nuvarande behov.

Välkommen in för att höra mer om vad Pelican Lidingö erbjuder och njut av en kopp kaffe medan vi hjälper er att hitta det rätta förrådet.

Varför Pelican Lidingö?
 • Väldigt lättillgängligt precis vid södra kungsvägen
 • Lokalt belägen på härliga Lidingö
 • Gammal bank där många förråd ligger i gamla bankvalvet, tryggt och säkert
 • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder!

Lidingö

Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö
Visa tillgängliga förråd

5 km
Kontakt
Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma
Telefon:  08 - 22 31 30
bromma@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

Busshållplats: Lintavägen och Ulvsundavägen. Buss: 110, 112, 152, 155 Tvärbanan (Norra Ulvsundavägen, Karlsbodavägen)

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
10:00 - 14:00
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: 10:00 - 14:00

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Bromma

Praktisk magasinering hos Pelican Bromma.

Pelican Bromma är vår största förrådsanläggning just nu. Med sitt centrala läge i Ulvsunda Industriområde, nära Bromma flygplats, är det praktiskt och smidigt att hyra förråd för magasinering här. Hit går flera bussar och det är dessutom lättillgängligt med bil. Lagerhotellet finns mittemot infarten till Bromma flygplats, och Pelicans fasad syns väl från 279:an.

På Pelican Bromma gör vi inte bara själva förvaringen så enkel som möjligt, utan även jobbet runt omkring. Vi erbjuder nämligen gratis hyrsläp så att ni enkelt kan transportera era saker till och från oss. Billig flytthjälp i Bromma helt enkelt. Våra förvaringslösningar passar både företag och privatpersoner, och vår kunniga personal guidar er oavsett behov.

Hyr förråd där säkerheten står i fokus

Sitter ni och grubblar på hur ni ska ta er an renoveringen? Eller kanske är ert företag i behov av mer förvaringsplats? Oavsett anledningen till varför ni vill hyra förråd i Bromma så finns Pelican här för att hjälpa till. Vi erbjuder en billig förlängning av ert hem eller verksamhet när ni behöver det som mest, och vi kommer alltid se till att era ägodelar är i tryggt förvar.

På våra lagerhotell kan ni förvara litet som stort i våra säkra och praktiska förråd. Dessutom finns det personal på anläggningen som gärna bidrar med förvaringstips, storleksguidning och personlig service. På vår förrådsanläggning har vi även en välutrustad flyttbutik som har öppet hela veckan. Här finns flyttkartonger, bubbelplast och annat packmaterial till låga priser. Vi hjälper er gärna med flytthjälp i form av rekommendationer och tips på hur man packar och förvarar på bästa sätt.

Om ni som företagskund hyr förråd hos oss tillgodoser vi er med lättillgängliga förråd, godsmottagning och sophantering. Dessutom har ni alltid möjlighet att ändra storleken på förrådet i takt med att ni växer.

Varmt välkommen att komma förbi oss på Pelican Bromma, så visar vi er runt och svarar på era frågor och funderingar om magasinering.

Varför Pelican Bromma?
 • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
 • Vår största anläggning
 • Mycket nära Bromma Blocks och Bromma flygplats
 • Butiken öppen 7 dagar i veckan

Bromma

Ulvsundavägen 162
168 67 Bromma
Visa tillgängliga förråd

7 km
0,75 m2 Box
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 155 kr. / mån. Därefter 309 kr. månadsvis.
1,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 325 kr. / mån. Därefter 649 kr. månadsvis.
3 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 515 kr. / mån. Därefter 1.029 kr. månadsvis.
4,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 625 kr. / mån. Därefter 1.249 kr. månadsvis.
7,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.195 kr. / mån. Därefter 2.389 kr. månadsvis.
12 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.415 kr. / mån. Därefter 2.829 kr. månadsvis.
15 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.685 kr. / mån. Därefter 3.369 kr. månadsvis.
Kontakt
Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö
Telefon:  08-400 505 80
stockby@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

201

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Lidingö Stockby

Central magasinering hos Pelican Kungsholmen.

Välkommen till Pelican Lidingö Stockby, senaste tillskottet i Pelicanfamiljen. Här kan ni hyra biliga förråd i olika storlekar för säker magasinering av ägodelar. Vår anläggning på Ekholmsnäsvägen 44, inte långt ifrån golfbanan, är lättillgänglig med både bil och buss (buss 201 från Ropsten). Anläggningen ligger i området Stockby där ni även hittar bilprovning och returstation.

Pelican Lidingö Stockby är en ny, modern och säker anläggning byggd 2016. Alla förråd har övervakning och ventilation, och vår anläggning är utrustad med en lastzon som gör av- och pålastning enkel och smidig. Dessutom är vårt lagerhotell bemannat av kunnig personal som hjälper er med era frågor och funderingar.

Enkel förvaring för alla behov

Det finns mängder av anledningar till varför man kan behöva extra förvaringsutrymme. Oavsett om ni vill magasinera inredning, kontorstillbehör, vinterkläder eller möbler så finns Pelican Lidingö Stockby här för att tillgodose era önskemål. Hos oss kan ni enkelt hyra förråd för litet som stort precis så länge ni vill.

Vi vill att hela er process vid förvaring ska vara så enkel och smidig som möjligt. Därför finns flyttmaterial av olika slag tillgängligt i vår butik som är öppen måndag-fredag 10-18. Dessutom lånar vi ut gratis släp till alla kunder, ett utmärkt och mycket billigare alternativ än att anställa en flyttfirma i Stockby. Hyrsläpen bokar ni online och hämtar på vår anläggning Södra Kungsvägen 71.

För företag som behöver förvaringsutrymme erbjuder vi även sophantering och godsmottagning. Vår personal ser till att allt går snabbt och smidigt, och skickar iväg ett meddelande direkt när leveransen har kommit. Denna tjänsten är varmt uppskattat av många av våra företagskunder, eftersom det gör att de kan få lägga värdefull tid på annat.

Välkommen in för att höra mer om vad Pelican Lidingö Stockby erbjuder och njut av en kopp kaffe medan vi hjälper er att hitta det rätta förrådet.

Varför Pelican Lidingö Stockby?
 • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
 • Bra åtkomst att lasta i och ur
 • Hög servicenivå med personal på plats

Lidingö Stockby

Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö
Visa tillgängliga förråd

7 km
Kontakt
Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna
Telefon:  08 - 400 50 590
sollentuna@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

Busshållplats: Rådanvägen 178, 516, 526, 598, 607, 613, 697

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Sollentuna

Hyr förvaring hos Pelican Sollentuna.

Pelican Sollentunas fina förrådsanläggning når ni enkelt via E4:an från både norr- och södergående riktning. Anläggningen ligger i centrala Silverdal och nås enkelt med kollektivtrafik. Här kan ni enkelt och billigt hyra förråd för magasinering av era ägodelar.

Vår förrådsanläggning har en rymlig lastzon för enkel av- och pålastning. Dessutom får ni låna släpvagn gratis för att transportera era ägodelar till ditt förråd.

Anläggningen är mycket omtyckt av våra kunder eftersom vi erbjuder uppvärmda och insynsskyddade förråd och garage. Dessutom är våra förråd inredda med heltäckningsmatta för att skydda era magasinerade saker på bästa vis. Ni har smidig tillgång till ert förråd mellan 05.30-24.00 alla dagar genom en personlig accessbricka.

Magasinering för företag och privatpersoner

Pelican Self Storage i Sollentuna erbjuder billiga förvaringslösningar för den som vill hyra mindre förråd, men vi erbjuder också större lager för företagskunder. Oavsett vilket hyrförråd ni väljer garanterar vi att det ni magasinerar är i tryggt förvar. Detta tack vare videoövervakning och säkra förråd. För företagskunder tillhandahåller vi även godsmottagning, vilket betyder att vår personal tar emot era leveranser. En tjänst som är mycket omtyckt bland våra företagskunder.

Vi vill göra vårt bästa för att erbjuda magasinering som underlättar er vardag så att ni kan lägga fokus på annat. Just därför är anläggningen bemannad 6 dagar i veckan. Vår kunniga personal hjälper till med vilka mått ditt förråd bör ha samt tillgodoser er med den servicen vi erbjuder, såsom försäljning av flyttmaterial och storleksguidning. Dessutom erbjuder vi flytthjälp i Sollentuna i form av hyrsläp. Genom att hyra gratis släp hos oss kan ni spara pengarna ni hade lagt på en flyttfirma till något annat. Låter inte det fantastiskt!

Välkommen in i till vårt lagerhotell någon dag mellan måndag till lördag för att prata med våra trevliga anställda och få förvaringstips och rekommendationer om vilket förråd som passar er bäst. Vi ses på Pelican Sollentuna!

Varför Pelican Sollentuna?
 • Central placering precis vid Silverdal
 • Väldigt lättillgängligt från E4:an, både från norr och söder
 • Heltäckningsmatta överallt för skydda era saker som förvaras

Sollentuna

Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna
Visa tillgängliga förråd

9 km
1 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 210 kr. / mån. Därefter 419 kr. månadsvis.
1,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 220 kr. / mån. Därefter 439 kr. månadsvis.
2 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 280 kr. / mån. Därefter 559 kr. månadsvis.
3 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 355 kr. / mån. Därefter 709 kr. månadsvis.
4 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 445 kr. / mån. Därefter 889 kr. månadsvis.
5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 570 kr. / mån. Därefter 1.139 kr. månadsvis.
6 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 600 kr. / mån. Därefter 1.199 kr. månadsvis.
7,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 860 kr. / mån. Därefter 1.719 kr. månadsvis.
9 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.020 kr. / mån. Därefter 2.039 kr. månadsvis.
10 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.130 kr. / mån. Därefter 2.259 kr. månadsvis.
15 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 2.000 kr. / mån. Därefter 3.999 kr. månadsvis.
21 m2 Garage
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 3.140 kr. / mån. Därefter 6.279 kr. månadsvis.
Kontakt
Stockholmsvägen 104
187 30 Täby
Telefon:  08 - 622 50 00
taby@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

Buss – 604 till Stationsvägen Roslagsbanan - Roslags Näsby station eller Tibble Station

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Täby

Hyr förråd hos Pelican Täby.

Hyr ett förråd i Täby hos Pelican Self Storage på Stockholmsvägen 104. Vi erbjuder billig och säker magasinering av era ägodelar genom smarta och enkla förvaringslösningar. Här har vi uppvärmda och videoövervakade förråd för både företag och privatpersoner. Med bil tar ni er snabbt till lagerhotellet via E18, avfart Roslags Näsby. Ni tar er även enkelt hit med kollektivtrafik.

Behöver ni hyra släp? Hos oss kan ni hyra trailer gratis i upp till ett dygn för att underlätta flytten till och från våra förråd. Spara pengarna ni skulle lagt på en flyttfirma i Täby och hyr gratis bilsläp från oss istället. Vi vet även hur jobbigt det kan vara att släpa fram och tillbaka på flyttlådor, plastbackar och annat flyttmaterial. Därför kan ni från måndag till lördag köpa flyttkartonger, bubbelplast och annat packmaterial i vår butik.

Magasinering för alla behov

På Pelican Täby lagerhotell kan ni förvänta er förråd och service i toppklass. Här erbjuds smarta förvaringsutrymmen i en fräsch och modern anläggning. Oavsett om ni står inför en flytt, renovering, utlandsresa eller helt enkelt bara behöver extra plats där hemma så finns vi här. Kläder, skor, dynor, väskor, gamla barnleksaker… Ja, listan kan göras oändlig på saker som inte alltid får plats där hemma men inte förtjänar att slängas. Och låt oss vara ärliga, det finns roligare saker att lägga energi på än att gräma sig över att man har för lite plats. Just därför har vi gjort det busenkelt för er att hyra förråd och magasinera.

Utöver privatpersoner tar vi även varmt emot företag som är i behov av magasin eller lagerlokal. Våra kostnadseffektiva lösningar låter er hyra ett utrymme som matchar era exakta behov. Och självklart kan ni enkelt byta storlek i takt med att verksamheten växer. Dessutom har vi säkra parkeringsplatser på ett inhägnat område precis vid anläggningen, och lagerplatser med enkel åtkomst för fordon så att av- och pålastning inte blir något problem. Här finns plats för både större och små fordon.

Vi vill se till att ni kan utnyttja vår tjänst till fullo. Därför är våra anläggningar bemannade 6 dagar i veckan med vår kunniga personal. Vi hjälper er hitta en förvaringslösning som matchar era specifika behov, eller visa er runt på vårt lagerhotell om ni är nyfikna på anläggningen.

Välkommen in till Pelican Self Storage Täby!

Varför Pelican Täby?
 • Lättillgängligt nära Täby Centrum
 • Parkeringsplatser på säkert inhägnat område
 • Passar mycket väl till både företag och privatpersoner
 • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder!

Täby

Stockholmsvägen 104
187 30 Täby
Visa tillgängliga förråd

12 km
0,75 m2 Box
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 125 kr. / mån. Därefter 249 kr. månadsvis.
1,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 290 kr. / mån. Därefter 579 kr. månadsvis.
3 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 445 kr. / mån. Därefter 889 kr. månadsvis.
4,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 670 kr. / mån. Därefter 1.339 kr. månadsvis.
7,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 900 kr. / mån. Därefter 1.799 kr. månadsvis.
9 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.055 kr. / mån. Därefter 2.109 kr. månadsvis.
12 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.355 kr. / mån. Därefter 2.709 kr. månadsvis.
15 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 2.060 kr. / mån. Därefter 4.119 kr. månadsvis.
18 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 2.235 kr. / mån. Därefter 4.469 kr. månadsvis.
Kontakt
Segersbyvägen 18
145 63 Norsborg
Telefon:  08 - 400 50 520
botkyrka@pelicanselfstorage.se
Kollektivtrafik

Busshållplats: Albyvägen. Buss 707, 707E, 737, 738, 738E, 743, 795 T-bana: Alby (Därefter promenad i ca 8-10 minuter)

Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Om Pelican Botkyrka

Hyr billiga förråd hos Pelican Botkyrka.

Pelican Self Storage Botkyrka ligger i Eriksberg/Norsborg med nära anslutning till E4/E20, ca 15 minuter utanför Stockholm city. I närheten finns stort köpkvarter med ICA maxi, Bauhaus och Biltema. I vårt 5 våningar höga förrådshotell kan ni hyra ventilerade förråd i olika storlekar, stort som litet men alltid billigt. Vår personal är tillgänglig 6 dagar i veckan och agerar gärna storleksguide eller hjälper dig med magasinering av det ni behöver – Möbler, kläder, väskor eller förvaringslådor spelar ingen roll, vi hjälper dig.

I butiken säljs flyttmaterial såsom flyttkartonger, bubbelplast och annat packmaterial. Butiken håller öppet måndag till lördag och svarar gärna på frågor eller ger professionell flytthjälp. Dessutom erbjuder vi gratis släpvagnar för din bil, vilket gör att ni inte behöver anlita en flyttfirma eller fixa med hyrsläp i Botkyrka för att transportera det som behöver magasineras.

Upptäck fördelarna med smart magasinering

Fördelarna med Pelicans förvaringslösningar är många. Vi lyssnar på era behov och gör vårt bästa för att se till att ni alltid är nöjda när ni hyr förråd hos oss. Till exempel vet vi värdet av att alltid ha fri tillgång till sitt förråd, vilket är anledningen bakom att ni kan komma åt det ni magasinerar varje dag mellan 5.30-24.00. Dessutom vet vi att ett vanligt problem med källar- och vindsutrymmen är risken för frost och fukt. När ni hyr förvaring hos Pelican Botkyrka behöver ni inte oroa er. Vi har nämligen förråd med värmekontroll vilket gör att era saker kommer förvaras i rätt temperatur och fuktighet.

Pelicans förrådsuthyrning är tillgänglig för både privatpersoner och företag. Vi har utrustat våra lagerhotell med lastningsområden där lastning och lossning sker under tak. Vi tillhandahåller även kundvagnar, pallyftare och gratis släp om ni behöver billig flytthjälp. Som företag får man dessutom hjälp med godsmottagning och sophantering, vilket underlättar verksamheten ännu mer.

Är ni intresserade av att höra mer om våra faciliteter eller boka ett förråd? Tveka inte på att komma förbi Pelican Botkyrka eller höra av er till oss, så hittar vi den bästa och billigaste förvaringslösningen för er.

Varför Pelican Botkyrka?
 • Lättillgängligt bara två minuter från E4:an
 • Hela 5 våningar fulla med säkra förråd
 • Hög servicenivå med bemanning 6 dagar i veckan Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder

Botkyrka

Segersbyvägen 18
145 63 Norsborg
Visa tillgängliga förråd

17 km
0,75 m2 Box
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 75 kr. / mån. Därefter 149 kr. månadsvis.
1,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 220 kr. / mån. Därefter 439 kr. månadsvis.
4,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 450 kr. / mån. Därefter 899 kr. månadsvis.
6 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 625 kr. / mån. Därefter 1.249 kr. månadsvis.
7,5 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 840 kr. / mån. Därefter 1.679 kr. månadsvis.
9 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 905 kr. / mån. Därefter 1.809 kr. månadsvis.
12 m2
Första 2 månader -50%
Första 2 månader 1.290 kr. / mån. Därefter 2.579 kr. månadsvis.

Ett extra förvaringsrum ger extra plats

Vi bara växer och växer. Stockholms stad alltså. Idag bor det mer människor än någonsin i huvudstaden, vilket inte heller är så konstigt. Stockholm har utvecklats till en internationell stad, som människor från alla världens hörn söker sig till. Många Stockholmare letar sig även ut i världen ett litet tag. Denna ström av människor gör att det kan vara svårt att hitta sin ultimata bostad i Stockholmsområdet. Antingen är det för litet men lagom i pris, bra storlek men lite för dyrt eller kanske är det perfekt rent boendemässigt , fast utan tillräckligt med förrådsutrymme. Eller så är det helt enkelt så att vi samlar på oss allt mer och mer prylar.

Oavsett om du är mitt i renovering och behöver en kortsiktig lösning, ska hyra ut ditt hem för att pröva lyckan utomlands i 1 år eller vill ha en långsiktig lösning för barnens alla sportartiklar och farmors gamla möbler, så har Pelican Self Storage lösningen för dig. Är du exempelvis vinentusiast i innerstan men saknar förvaring, har Pelican Kungsholmen möjlighet till klimatanpassade vinkällare, mitt i centrala Stockholm. Med förvaringslösningar förvaringslösningar som passar både privatpersoner och företagskunder är vi säkra på att kunna erbjuda dig vad du behöver. Bara för att Stockholm är fullt med människor, betyder inte det att du behöver bo i ett hem fullt med saker.

FÖRVARING I HELA STOCKHOLMSOMRÅDET
Oavsett om du bor i innerstan eller i förorten så har vi det förrådsutrymme du behöver. Det betyder också att du kan hitta förvaring till alla olika prisklasser utifrån vad som passar just dig bäst. Kikar du högst upp på denna sidan, eller på nr. 1 “Hitta din Pelican” kan du enkelt se vilka områden vi befinner oss i. Maximera friheten och tillträdet till ditt förvaringsutrymme med dina egna nycklar och tillträde mellan 05.30-24.00, varje dag. Det gör att det blir hur enkelt som helst att rota fram skridskorna när första isen lagt sig, dra fram pulkorna när största snön fallit eller packa fram tältet när kompisarna i sista minuten drar med dig på festival.
Här hittar du våra anläggningar:

Kungsholmen
Lidingö
Lidingö Stockby
Bromma
Sollentuna
Täby
Botkyrka

Alla våra anläggningar ligger i anslutning till de större huvudlederna för lätt åtkomst.

FOKUS PÅ SÄKERHETEN
Vi förstår att det kan vara svårt att separeras med saker som ligger varmt om hjärtat. Just därför ser vi det som vår största uppgift att hålla dina värdesaker, och inte-lika-värda-saker, säkra åt dig. Hos Pelican Self Storage kan du alltid vara säker på att dina ägodelar är i tryggt förvar. Med videoövervakning, rörelselarm och loggsystem sker det inte mycket på våra anläggningar vi inte känner till, vilket gör att du kan sova gott där hemma, utan att oroa dig i onödan.

PERSONLIG VÄGLEDNING OCH SERVICE

Har du några funderingar på vilket utrymme du behöver, hur du förvarar på bästa sätt eller kanske bara vill kolla in våra lokaler, kan du komma förbi och prata med vår kunniga personal på din närmaste anläggning, sex dagar i veckan.

Väljer du Pelican Self Storage får du inte bara förvaring, utan även:

- Personlig service sex dagar i veckan, på alla våra anläggningar.

- Möjligheten att låna en släpvagn helt gratis.

- Hög säkerhet på alla anläggningar, med videoövervakning, loggsystem och rörelselarm.

- Fri tillgång till ditt förvaringsutrymme alla dagar i veckan mellan kl. 05.30-24.00

- Hjälp med varumottagning om du som företagskund behöver hjälp med lagerutrymme