Förvara dina saker och få mer plats

Oavsett om du behöver mer plats hemma, renoverar, ska flytta eller något helt annat, så har vi ett förråd som passar för dina saker – för en kort eller längre period.

4 ENKLA STEG TILL ATT HYRA ETT FÖRRÅD

Klicka på ”Hitta närmaste pelican” för att komma igång.

Hitta din Pelican
Välj förråd
Bokningsförfrågan
Flytta dina saker

HAR DU FRÅGOR OM FÖRVARING HOS OSS?

Behöver du hjälp med att boka ett förråd, eller är du osäker på vilket förråd som passar dig bäst? Så låt oss prata om dina behov så att vi kan hjälpa dig vidare.

RING UPP MIG

Behöver du mer plats för dina saker?

Ibland räcker inte boendet till för magasinering av alla dina saker och ägodelar. Om du vill spara dina gamla ägodelar, förvara säsongutrustning, om du ska på en längre semester eller om det är dags att renovera eller flytta så kan ett extra rum vara nödvändigt. När lägenheten eller huset inte räcker till är det skönt att kunna lämna sina saker på ett tryggt och säkert ställe i närheten.
Hos Pelican Self Storage kan du hyra förråd både flexibelt och säkert. Du kan själv välja hur lång period du önskar att hyra och kan smidigt och lätt byta mellan storlekar på förråden när behovet ändras. Du har tillgång till ditt förråd 365 dagar om året mellan 05.30-00.00, genom en personlig kod. Därmed kan du alltid komma åt dina ägodelar smidigt och lätt. Anläggningarna är också videoövervakade och larmade så att du alltid kan känna dig trygg. Om du vill veta mer om öppetider för våra anläggningar kan du klicka på en anläggning, på vår hemsida, nära dig för att få mer information.
För att göra det smidigt för dig att förvara dina saker erbjuder vi också gratis släpvagn och flyttkartonger för att frakta dina saker till förrådet du hyr.
Pelican Self Storage erbjuder också privat förvaring för vin i fräscha vinkällare med en garanterad temperatur på 12-14 grader. Pelican Self Storage erbjuder lösningar till alla dina förvaringsproblem. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta ett förråd att hyra som passar just dina behov.

4 stars

8.3 av 10. Baserat på 103 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander

Hitta oss här

Vi har 6 anläggningar i Stockholm.