Förvara smart i förråd och få mer plats med Pelican

Oavsett om du behöver mer plats hemma, renoverar, ska flytta eller något helt annat, så har vi ett förråd som passar för dina saker – för en kort eller längre period.

4 ENKLA STEG TILL ATT HYRA ETT FÖRRÅD

Klicka på ”Hitta närmaste pelican” för att komma igång.

Hitta din Pelican
Välj förråd
Bokningsförfrågan
Flytta dina saker

HAR DU FRÅGOR OM FÖRVARING HOS OSS?

Behöver du hjälp med att boka ett förråd, eller är du osäker på vilket förråd som passar dig bäst? Så låt oss prata om dina behov så att vi kan hjälpa dig vidare.

RING UPP MIG

Behöver du mer plats för dina saker?

Ibland räcker inte boendet till för magasinering av alla dina saker och ägodelar. Om du vill spara dina gamla ägodelar, förvara säsongutrustning, om du ska på en längre semester eller om det är dags att renovera eller flytta så kan ett extra rum vara nödvändigt. När lägenheten eller huset inte räcker till är det skönt att kunna lämna sina saker på ett tryggt och säkert ställe i närheten.
Hos Pelican Self Storage kan du hyra förråd både flexibelt och säkert. Du kan själv välja hur lång period du önskar att hyra och kan smidigt och lätt byta mellan storlekar på förråden när behovet ändras. Du har tillgång till ditt förråd 365 dagar om året mellan 05.30-00.00, genom en personlig kod. Därmed kan du alltid komma åt dina ägodelar smidigt och lätt. Anläggningarna är också videoövervakade och larmade så att du alltid kan känna dig trygg. Om du vill veta mer om öppetider för våra anläggningar kan du klicka på en anläggning, på vår hemsida, nära dig för att få mer information.
För att göra det smidigt för dig att förvara dina saker erbjuder vi också gratis släpvagn och flyttkartonger för att frakta dina saker till förrådet du hyr.
Pelican Self Storage erbjuder också privat förvaring för vin i fräscha vinkällare med en garanterad temperatur på 12-14 grader. Pelican Self Storage erbjuder lösningar till alla dina förvaringsproblem. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta ett förråd att hyra som passar just dina behov.

Hitta oss här

Vi har 6 anläggningar i Stockholm.