Förvara smart i förråd och få mer plats med Pelican

Oavsett om du behöver mer plats hemma, renoverar, ska flytta eller något helt annat, så har vi ett förråd som passar för dina saker – för en kort eller längre period.

4 ENKLA STEG TILL ATT HYRA ETT FÖRRÅD

Klicka på ”Hitta närmaste pelican” för att komma igång.

Hitta din Pelican
Välj förråd
Bokningsförfrågan
Flytta dina saker

HAR DU FRÅGOR OM FÖRVARING HOS OSS?

Behöver du hjälp med att boka ett förråd, eller är du osäker på vilket förråd som passar dig bäst? Så låt oss prata om dina behov så att vi kan hjälpa dig vidare.

RING UPP MIG

Behöver du mer plats för dina saker?

Ibland räcker inte boendet till för magasinering av alla dina saker och ägodelar. Om du vill spara dina gamla ägodelar, förvara säsongutrustning, om du ska på en längre semester eller om det är dags att renovera eller flytta så kan ett extra rum vara nödvändigt. När lägenheten eller huset inte räcker till är det skönt att kunna lämna sina saker på ett tryggt och säkert ställe i närheten.
Hos Pelican Self Storage kan du hyra förråd både flexibelt och säkert. Du kan själv välja hur lång period du önskar att hyra och kan smidigt och lätt byta mellan storlekar på förråden när behovet ändras. Du har tillgång till ditt förråd 365 dagar om året mellan 05.30-00.00, genom en personlig kod. Därmed kan du alltid komma åt dina ägodelar smidigt och lätt. Anläggningarna är också videoövervakade och larmade så att du alltid kan känna dig trygg. Om du vill veta mer om öppetider för våra anläggningar kan du klicka på en anläggning, på vår hemsida, nära dig för att få mer information.
För att göra det smidigt för dig att förvara dina saker erbjuder vi också gratis släpvagn och flyttkartonger för att frakta dina saker till förrådet du hyr.
Pelican Self Storage erbjuder också privat förvaring för vin i fräscha vinkällare med en garanterad temperatur på 12-14 grader. Pelican Self Storage erbjuder lösningar till alla dina förvaringsproblem. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta ett förråd att hyra som passar just dina behov.

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren

Hitta oss här

Vi har 6 anläggningar i Stockholm.