FÅ MER PLATS HEMMA GENOM SMIDIG FÖRVARING I FINA FÖRRÅD

Det kan finnas många anledningar till varför det är mindre plats hemma, men en sak är säker: För lite utrymme är otroligt irriterande. Ett organiserat hem är A och O för en rofylld autmosfär, vågar du anta utmaningen och få styr på ditt hem på 30 dagar? Vilka saker det än är som tar plats har vi många flexibla förvaringslösningar för dig. Här kommer några förslag på hur du bäst magasinerar dina saker.

FÖRVARA DINA SAKER I EN UPPVÄRMD WALK-IN-CLOSET

Vinterkläder tar mycket plats. Förvaring av dunjackor, overaller, pälsar, skidutrustning och allt annat tar onödigt mycket utrymme i garderoben under sommarhalvåret. På Pelican Self Storage har vi tagit fram ett alternativ för magasinering av dina kläder: Små, uppvärmda förråd som är speciellt passande för klädförvaring och fungerar som en extra garderob till ditt hem.

HITTA NÄRMASTE PELICAN

FÖRVARA ALLA MINNEN PÅ ETT SÄKERT STÄLLE

Några av de mest värdefulla ägodelarna är de som har affektionsvärde. Du skulle aldrig slänga dina arvegods men de tar fortfarande mycket plats hemma. Alla våra förråd är fräscha, rena och torra för bäst förvaring av viktiga och känsliga ägodelar. Du kan hyra ett förråd i Stockholm och förvara dina saker både kortare och längre perioder. Pelican ser till att minnena förvaras på bästa sätt.

HITTA DITT FÖRRÅD

FÅ MER PLATS I KÄLLAREN

Är det en återkommande utmaning att få mer plats i källarutrymmet eller i garaget till allt du vill spara? Det finns saker som man älskar men inte längre har användning för eller som inte passar för säsongen. Så om du trots en lyckad och stressfri sommarstädning fortfarande saknar plats så har Pelican flera förvaringslösningar för olika behov. Låt oss ta hand om bebissakerna, gitarrerna, skidutrustningen och allt annat som kan sparas till framtiden. Här kan du läsa mer om hur våra små förråd ger stora fördelar i ditt hem. Du har tillgång till ditt förråd hos Pelican nästan dygnet runt så att du kan komma och hämta och lämna saker när det passar dig. Det finns förråd att hyra i flera olika storlekar och dessutom kan du enkelt byta storlek när behovet av förvaring ändras.

HITTA DITT FÖRRÅD

Pelican Self Storage: Mer än bara förvaring

Det är mycket som händer i Stockholm nu för tiden. Staden växer så det knakar och i den växande metropolen lever människor storstadsliv mer än någonsin. Nya restauranger poppar upp på de minst anade platserna, vinbarer är hetare än någonsin och överallt ser man nya, trendiga sätt att använda stadens utrymmet för konst, design och mode. Men när Stockholm expanderar i alla dimensioner, får vi även mindre yta att leva på. Att compact living lyckats bli ett trendord är bevis nog. Det hårda klimatet på bostadsmarknaden gör det inte heller enklare att få ihop livspusslet. När det verkar som att staden helt enkelt inte hänger med Stockholmarnas levnadsvanor, får Stockholmarna hitta lösningarna själva. Så, vad gör vi?

Det är inte lite som ska få plats i Stockholmarnas hem heller. Eftersom “less is more” är långt ifrån gemene mans motto blir det minst sagt snabbt trångt hemma på vinden. Inte minst ska vi få plats med allt praktiskt som flyttkartonger, lådor, verktyg och annat som vi egentligen nästan aldrig använder ändå. Att vi även blivit totalt traditions-tokiga, shoppinggalna och hobby-fantaster hjälper inte våra redan överfulla hem. Med det sagt, så finns det en lösning. En lösning som egentligen funnits precis under näsan på oss ett bra tag, utan att vi sett dess fulla potential. Lösningen är enkel: Self Storage. Nu tänkte vi gå igenom några av de möjligheter som ett Self Storage innebär.

Walk-Out Walk-In closet
Mode och kläder är någonting Sverige och Stockholm har i blodet. Det knepiga är ju bara att veta hur du ska få plats med all den kreativitet som kläder ger i hemmet. Ultimat, och en vanlig dröm, skulle vara att göra om ett helt rum hemma till en walk-in closet. Tyvärr är det få förunnat både den platsen det krävs samt den kostnaden. Därför introducerar vi: Walk- Out Walk-In Closet. Helt enkelt, ditt förråd blir den garderoben du går ut från ditt hem och in i ditt Pelican för att nå. Här har du all plats du behöver för att förvara de skor, jackor, kappor, aktivitetskläder, tröjor, vantar, mössor, stövlar och allt därtill du inte kan ha hemma. Se det som en uppdatering i den vanliga garderoben varje gång du växlar innehållet mellan Pelican och hemmet. Ekonomiskt!

Låt inte brist på förvaring sätta stopp för dina ambitioner!
Dykningen var underbar förra sommaren, snowboarden fantastisk i vintras, och golfklubborna perfekta den där våren du skulle lära dig att golfa med kompisarna. Reservdäcken till motorcykeln du köpte, alla de resväskor och ryggsäckar du införskaffat för att möjliggöra resorna till exotiska resmål och veden från när du tänkte bli en sån som endast värmer lägenheten med naturliga källor. När det finns så mycket intressant och utmanande man kan lägga sin fritid på blir det så retligt när begränsat utrymme hindrar resan mot självförverkligande. Tack och lov att du kan förvara dina saker hos Pelican!

Välkomna din moderna “hoarder”
Många saker vi äger inser vi inte värdet av förrän vi står inför valet att slänga eller spara. Det kan vara saker som gamla badleksaker och gosedjur från när barnen växte upp, leksaker du älskade som liten och vill föra vidare, ett andra set dynor till stolarna på balkongen, eller inredning från gammelfarmor att ta fram ifall du plötsligt skulle vilja styla om hemmet. Ja, det finns mycket att fästa sig vid! Tur då att du kan hyra förråd hos Pelican i alla möjliga storlekar, så att du kan matcha dina specifika krav och behov.

Vi ser till att dina saker är i tryggt och säkert förvar oavsett anledning och tidsperiod för din magasinering, så att du kan använda dyrbar plats till annat. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta det förråd som passar dina behov.

Väljer du Pelican Self Storage får du inte bara förvaring, utan även:
- Personlig service sex dagar i veckan, på alla våra anläggningar.
- Möjligheten att låna en släpvagn helt gratis.
- Hög säkerhet på alla anläggningar, med videoövervakning, loggsystem och rörelselarm.
- Fri tillgång till ditt förvaringsutrymme alla dagar i veckan mellan kl. 05.30-24.00.
- Hjälp med varumottagning om du som företagskund behöver hjälp med lagerutrymme.

4 stars

8.3 av 10. Baserat på 103 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander