FÅ MER PLATS HEMMA GENOM SMIDIG FÖRVARING I FINA FÖRRÅD

Det kan finnas många anledningar till varför det är mindre plats hemma, men en sak är säker: För lite utrymme är otroligt irriterande. Vilka saker det än är som tar plats har vi många flexibla förvaringslösningar för dig. Här kommer några förslag på hur du bäst magasinerar dina saker.

FÖRVARA DINA SAKER I EN UPPVÄRMD WALK-IN-CLOSET

Vinterkläder tar mycket plats. Förvaring av dunjackor, overaller, pälsar, skidutrustning och allt annat tar onödigt mycket utrymme i garderoben under sommarhalvåret. På Pelican Self Storage har vi tagit fram ett alternativ för magasinering av dina kläder: Små, uppvärmda förråd som är speciellt passande för klädförvaring och fungerar som en extra garderob till ditt hem.

HITTA NÄRMASTE PELICAN

FÖRVARA ALLA MINNEN PÅ ETT SÄKERT STÄLLE

Några av de mest värdefulla ägodelarna är de som har affektionsvärde. Du skulle aldrig slänga dina arvegods men de tar fortfarande mycket plats hemma. Alla våra förråd är fräscha, rena och torra för bäst förvaring av viktiga och känsliga ägodelar. Du kan hyra ett förråd i Stockholm och förvara dina saker både kortare och längre perioder. Pelican ser till att minnena förvaras på bästa sätt.

HITTA DITT FÖRRÅD

FÅ MER PLATS I KÄLLAREN

Är det en återkommande utmaning att få mer plats i källarutrymmet till allt du vill spara? Det finns saker som man älskar men inte längre har användning för eller som inte passar för säsongen. Pelican har flera förvaringslösningar för olika behov. Låt oss ta hand om bebissakerna, gitarrerna, skidutrustningen och allt annat som kan sparas till framtiden. Du har tillgång till ditt förråd hos Pelican nästan dygnet runt så att du kan komma och hämta och lämna saker när det passar dig. Det finns förråd att hyra i flera olika storlekar och dessutom kan du enkelt byta storlek när behovet av förvaring ändras.

HITTA DITT FÖRRÅD

Förvaring ger mer plats hemma

Ibland har man inte tillräckligt med plats hemma. Det kan vara så att barnen har vuxit ur kläder som man inte vill göra sig av med eller har man gamla möbler och bohag som man inte vill ha framme just nu. Då kan det vara skönt att förvara dem på en plats utanför hemmet där man vet att de är i säkert förvar. Alla har vi olika behov av förvaring. Pelican erbjuder förvaring i fräscha anläggningar i Stockholm. Du förvarar enkelt dina ägodelar i förvaringsutrymmen som anpassas efter dina behov eftersom vi erbjuder förråd i flera storlekar. Du har tillgång till din förvaring mellan 05.30-24.00 varje dag genom en personlig kod. Låt Pelican förvara dina ägodelar tryggt och säkert så att du får mer plats hemma.

4 stars

8.3 av 10. Baserat på 103 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander