Köp flyttkartonger och andra flyttmaterial

På våra anläggningar kan du köpa material för flytt och transport av dina saker. Vi har allt från flyttkartonger och tejp till bubbelplast och flyttfiltar.

Kontakta oss gärna på tel. 020 – 340 340 om du har frågor. Flyttmaterial kan köpas på alla våra anläggningar.

Hitta närmaste pelican

Liten flyttkartong

Flyttkartong av hög kvalitet för tunga objekt som böcker, porslin, glas, dvd- och cd-skivor. Har handtag och dubbelbotten för optimal stabilitet.

Mått: 45x32x34 cm.

Pris:
10 st.: 179 kr.

Stor flyttkartong

Den "riktiga" flyttkartongen. För stora saker som kökssaker och leksaker. Har handtag och dubbellager för optimal stabilitet.

Mått: 56x33x40 cm.

Pris:
10 st.: 259 kr.

Flyttfilt

Skyddar dina möbler under transport och flytt.

Mått: 1,5x2 m.

Pris:
1 st.: 59 kr.

Bubbelplast 15 m

Idealiskt för ömtåliga saker som glas och porslin både under transport och förvaring.

Mått: 1x15 m per rulle

Pris:
1 st.: 119 kr

Flyttgarderob

Garderobslåda med klädstång till förvaring av kläder på galje. Ser till att dina kläder inte skrynklar.

Mått: 50x124x50 cm

Pris:
1 st.: 119 kr.

Silkespapper

Inpackningspapper till glas och porslin.

Pris:
1 kg: 79 kr.

Tejprulle

Slitstark tejp till packning av dina flyttlkartonger.

Pris:
1 st.: 29 kr.

Tejppistol

Gör det enkelt att försegla dina flyttkartonger.
Tejprulle medföljer.

Pris:
1 st.: 89 kr.

Plastsäck

Klar plastsäck i kraftig kvalitet.
125 l. 10 säckar per rulle.

Pris:
10 pack.: 55 kr.

Markeringspenna

Markeringspenna med permanent och vattenfast. Har hög täckförmåga och är snabbtorkande. Perfekt till flyttkartonger!

Pris:
1 st.: 25 kr.

4 stars

8.3 av 10. Baserat på 103 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander