Behöver du förvara dina saker när du flyttar utomlands?

Om du befinner dig i en situation där du ska flytta utomlands eller ut och resa för en kortare eller längre period, så har Pelican Self Storage rätt förvaringslösningar för dig.

Vi erbjuder förråds-och magasineringslösningar för uthyrning i hela Stockholm. Oavsett om du behöver packa ner hela hemmet inför flytten, göra extra plats för en hyresgäst eller bara förvara dina kläder och möbler under en kort period, så förvarar vi dina saker tryggt och säkert medan du är borta.

Har du blivit stationerad utomlands av din arbetsplats?

Det finns många praktiska och saker förknippade med att dra upp bopålarna och börja ett arbetsliv utomlands. Pelican erbjuder ett antal förrådslösningar som gör skiftet smartare, enklare och smidigare för dig.

Vi har nyckelfärdiga varmförråd i små och stora storlekar, från 1m2 till 50m2, så det är upp till dig hur mycket som behöver förvaras tills du är hemma igen. Vi gör det så tryggt som möjligt för dig och din familj att magasinera era saker.

Hitta närmaste pelican

Ska du flytta utomlands under lång eller på obestämd tid?

Det kan finnas flera orsaker till att inte flytta med hela bohaget utomlands. Kanske har du sålt din lägenhet eller ditt hus och behöver tillfällig, extra förvaring innan du åker iväg? Eller kanske vet du inte vad du vill ta med dig?

Vi ger dig goda råd och hjälp med magasinering och flytt, flyttkartonger, packtillbehör och förvaringslösningar före, under och efter att du har bosatt dig i ditt nya hem utomlands. Det går bra att både förlänga- och förkorta hyresperioden på ditt förråd - flexibelt och med kort uppsägningstid.

Få ett skräddarsytt erbjudande

Ska du studera utomlands?

Som studerande är det en stor möjlighet att flytta och fortsätta sina studier utomlands. Men vad gör du med dina saker när du är borta och det inte finns plats hos föräldrar eller vänner?

Oavsett om du hyr ut din lägenhet eller ditt rum kan du tryggt och enkelt hyra ett billigt förråd och förvara dina kläder, möbler, böcker och din cykel hos oss när du är borta. Våra self-storage anläggningar har både små och stora förråd från 1m2 och är centralt placerade.

Hitta en pelican nära dig

Vi förvarar dina saker oavsett var du är stationerad

Inga stationeringar är den andre lik. Vissa stationeras som soldater; några som diplomater och ambassadörer, andra som något helt annat. En stationering kan vara både positiv och innehålla svåra övervägningar. Vi hjälper gärna till så att dina ägodelar och saker inte fyller onödig plats. Vi hjälper dig förbereda med flytten genom att skräddarsy en förvaringslösning och hitta ett smart förråd som exakt motsvarar dina behov, önskad uthyrningsperiod och prisklass.

Få ett skräddarsytt erbjudande

Pelican hjälper dig när du behöver mer plats

Det finns många tillfällen när du önskar att du hade mer plats för dina saker. Det kan vara att du flyttar samman med din kärlek, får tillökning i familjen, när du köper nytt boende eller när du bestämmer dig för att flytta utomlands på bestämd eller obestämd tid. Pelican har lösningen för alla som behöver magasinera sina saker under flexibla förhållanden. För du har möjlighet att både förlänga och förkorta din hyresperiod om du har ett förråd hos Pelican, för vi vet att flytt och förvaringsbehov ändras med tiden. Dessutom hjälper vi dig gärna med flytten genom att erbjuda gratis släpvagnar som du kan boka på ett Pelican Self Storage center nära dig. På våra anläggningar kan du dessutom köpa billiga flyttmaterial så som flyttkartonger, bubbelplast och tejp. Självklart erbjuder vi även förvaringslösningar för företag så att ni kan utvidga och optimera er verksamhet. Oavsett vad din anledning till att magasinera dina saker hos oss är ser vi till att du är den enda som har tillgång till ditt förråd så att du alltid kan känna dig trygg - tillgång varje dag mellan 05.30-24.00. Välj ett förråd som passar dig - vi har oslagbara priser