BEHÖVER DU FÖRVARA DINA AGÖDELAR NÄR DU ÄR UTOMLANDS?

Om du befinner dig i en situation där du ska ut och resa för en kortare eller längre period, så har Pelican rätt förvaringslösningar. Vi erbjuder magasineringslösninger i hela Stockholm, oavsett om du ska packa ner hela hemmet, göra plats för en tillfällig hyresgäst eller bara förvara dina tillhörigheter under en kort period. Vi tar väl hand om dina saker medan du är borta.

DU BLIR STATIONERAD AV DIN ARBETSPLATS

Det finns många praktiska saker förknippade med att dra upp bopålarna och börja ett arbetsliv utomlands. Pelican erbjuder ett antal förvaringsalternativ som kan göra skiftet enklare och smidigare. Vi har förråd från 1m2 till 50m2, så det är upp till dig hur mycket som behöver tas om hand tills du är hemma igen. Vi gör det så tryggt som möjligt för dig och din familj att magasinera era saker.

HITTA NÄRMASTE PELICAN

SKA DU FLYTTA UTOMLANDS PÅ OBESTÄMD TID?

Det kan finnas flera orsaker till att inte flytta med hela hemmet utomlands. Kanske har du sålt din lägenhet eller ditt hus och behöver tillfällig förvaring innan du åker iväg? Eller kanske vet du inte vad du vill ta med dig? Vi hjälper till med goda råd om magasinering och flytt, flyttillbehör och förvaringslösningar före, under och efter att du har bosatt dig på din nya adress utomlands. Det går att både förlänga- och förkorta hyrperioden på förråden - flexibelt och med kort uppsägningstid.

FÅ ETT SKRÄDDARSYTT ERBJUDANDE

DU SKA STUDERA UTOMLANDS

Som studerande är det en stor möjlighet att börja eller fortsätta sina studier utomlands. Men vad gör du med dina saker när du är borta och det inte finns plats hos föräldrar eller vänner? Oavsett om du hyr ut din lägenhet eller ditt rum kan du tryggt hyra ett billigt förråd och förvara dina vinter- eller sommarkläder, cykel och dina möbler hos oss när du är borta. Våra anläggningar har förråd från 1m2 och är centralt placerade.

HITTA EN PELICAN NÄRA DIG

VI TAR HAND OM DINA SAKER OAVSETT VAR DU ÄR STATIONERAD

Inga stationeringar är den andre lik. Vissa stationeras som soldater; några som diplomater och ambassadörer, andra som något helt annat. En stationering kan vara både positiv och innehålla svåra övervägningar. Vi hjälper gärna till så att dina ägodelar och saker inte fyller onödig plats. Därför skräddarsyr vi en förvaringslösning och hittar ett förrad som exakt motsvarar dina behov och prisklass.

FÅ ETT SKRÄDDARSYTT ERBJUDANDE

Pelican hjälper dig när du behöver mer plats

Det finns många tillfällen när du önskar att du hade mer plats för dina saker. Det kan vara att du flyttar samman med din kärlek, får tillökning i familjen, när du köper nytt boende eller när du bestämmer dig för att flytta utomlands på bestämd eller obestämd tid. Pelican har lösningen för alla som behöver magasinera sina saker under flexibla förhållanden. För du har möjlighet att både förlänga och förkorta din hyresperiod om du har ett förråd hos Pelican, för vi vet att flytt och förvaringsbehov ändras med tiden. Dessutom hjälper vi dig gärna med flytten genom att erbjuda gratis släpvagnar som du kan boka på ett Pelican Self Storage center nära dig. På våra anläggningar kan du dessutom köpa billiga flyttmaterial så som flyttkartonger, bubbelplast och tejp. Självklart erbjuder vi även förvaringslösningar för företag så att ni kan utvidga och optimera er verksamhet. Oavsett vad din anledning till att magasinera dina saker hos oss är ser vi till att du är den enda som har tillgång till ditt förråd så att du alltid kan känna dig trygg - tillgång varje dag mellan 05.30-24.00. Välj ett förråd som passar dig - vi har oslagbara priser

4 stars

8.3 av 10. Baserat på 103 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander