Skyddsåtgärder mot Coronavirus (COVID-19)

Pelican följer noga utvecklingen av Corona-pandemin. Denna sida är tillägnad information om Coronaviruset och hur den påverkar våra butiker och tjänster. Sidan kommer att uppdateras kontinuerligt.

Att boka ett förråd är samma procedur som normalt: Antingen från vår hemsida eller genom att kontakta en specifik anläggning. Se översikt över våra anläggningar här.

Vi har beslutat att endast tillåta två kunder i butiken samtidigt för att kunna respektera avståndsregeln på 2 m.

Våra kunders och personals hälsa är vår främsta prioritering. Därför har vi vidtagit några skyddsåtgärder för att minska smittrisker. När du besöker anläggningen bör du vara uppmärksam på följande:

  • Våra anläggningar är fortfarande bemannade med personal som kan hjälpa nya och befintliga kunder. Vi har minskat bemanningen, så det finns bara en till två personer åt gången på våra anläggningar. Detta görs för att säkerställa att både vår personal och våra kunder inte utsätts för onödiga risker.
  • Du måste komma ihåg att läsa våra hygienregler innan du kommer in i våra butiker, för att skydda både dig och personalen. Dessa bestämmelser finns uppsatta i butikerna samt längst ner på denna sida.
  • Om du måste nysa eller hosta, gör detta i pappersnäsduk eller armveck.
  • Håll 2 meters avstånd till personal och till andra kunder.
  • Inga handskakningar eller andra fysiska kontakter
  • Använd handdesinfektion innan du rör någonting

Vi städar våra anläggningar noggrant flera gånger per dag. Bland annat torkar vi av servicedisk, bord, dörrhandtag, hissknappar och alla andra beröringsytor för allas säkerhet.

Hygienregler

Om du har några frågor, vänligen kontakta en av våra anläggningar under öppettiderna från 10:00 till 18:00 måndag till fredag eller 10:00 till 14:00 på lördag. På Pelican Bromma är vi också öppna på söndagar från 10:00 till 14:00.

  • Undvik handskakning och fysisk kontakt
  • Håll 2 meters avstånd till andra.
  • Använd handdesinfektion innan du rör någonting
  • Nys eller hosta i pappersnäsduk eller i armveck.

Vi tackar dig för förståelsen. Ta hand om dig!
All personal på Pelican Self Storage

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren