Hyr ett förråd av hög kvalitet

Om du letar efter ett förråd från 1 m2 och uppåt, som är torrt, säkert och lättillgänglig, kan våra standardförråd vara en lösning för ditt företag. Här får du inte bara ett vanlig förråd för ditt företag, utan ett lagerutrymme med värme och hög säkerhet.

Du hittar våra standardförråd på alla Pelicananläggningar. Ett standardförråd kan vara en lösning om ditt företag har ett tillfälligt lagringsbehov, eller om du vill prova fördelarna med extern lagringslösning under en tid.

Som företagskund hos Pelican har du flera fördelar. Möjlighet med kort varsel och utan kostnad att öka eller minska storleken på ditt förråd utifrån ditt företags behov. Du har tillgång till pall lyft, sopcontainrar, paketaccept, leveransmottagning. Dessutom har vi mycket proffesionell och serviceinriktad personal, som alltid är redo att hjälpa dig med allt du behöver.

Kontakta oss för att höra mer Se tillgängliga förråd

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren