Pelican Lidingö

Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö
Telefon:  08 - 731 68 60
lidingo@pelicanselfstorage.se
Öppettider - Butik
Vardagar
10:00 - 18:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
Stängt
Speciella öppettider - Butik

26/5 Kristi Himmelsfärdsdag: Butiken stängd

Tillträde till förråden
Alla dagar
05:30 - 24:00

Boka ett förråd på Pelican Lidingö

Boka parkeringsplats på Pelican Lidingö

Hittade du inte det önskade förrådet?
Vi har storlekar från 1-30m2 på alla anläggningar. Ring 020 - 340 340 för att höra mer.
Hem

Om Pelican Lidingö

Hyr praktiska förråd hos Pelican Lidingö.

Välkommen till Pelican Lidingö - vår lilla förrådsanläggning med ett stort hjärta. Här kan ni hyra förråd i olika storlekar för att matcha ert behov av magasinering. Vår charmiga anläggning är lokalt belägen på Södra Kungsvägen 71, vilket gör den lättillgänglig för alla på Lidingö. Anläggningen är smidig att ta sig till från såväl Grönsta och Kyrkviken som Killinge, Brevik och Kyttinge. Det är också smidigt att åka hit via kollektivtrafik.

Pelican Lidingö lagerhotell är unikt och charmigt eftersom förråden ligger i en gammal bank. Och som om det inte vore tillräckligt säkert att magasinera i gamla bankvalv så är alla förråd dessutom videoövervakade.

Säker magasinering som matchar ert behov

Säkert, lättillgängligt och billigt, vad mer behövs för den ultimata förvaringslösningen? Vi vill att hela din process vid magasinering ska enkel och smidig. Just därför gör vårt bästa för att lyssna på era behov och hela tiden bli bättre på att underlätta er vardag. Detta har till exempel resulterat i att vi erbjuder flytthjälp i form av gratis släpvagnar. På så sätt kan ni spara pengarna ni skulle lagt på en flyttfirma på Lidingö på något annat. Dessutom säljer vi flyttmaterial, inklusive flyttkartonger, av olika slag i butiken på vår anläggning. Här kan ni köpa flyttkartonger, bubbelplast och annat ni saknar från måndag till lördag varje vecka.

Förråden på Pelican Lidingö passar både privatpersoner och företag. Oavsett behov så finns vi här när ni behöver extra utrymme. När ni som företagskund hyr förråd hos oss erbjuder vi även godsmottagning och sophantering. Detta är en tjänst våra kunder uppskattar eftersom det frigör värdefull tid för att utveckla verksamheten. Självklart får ni ändra storlek på ert förråd när det krävs, så att ni alltid matchar ert nuvarande behov.

Välkommen in för att höra mer om vad Pelican Lidingö erbjuder och njut av en kopp kaffe medan vi hjälper er att hitta det rätta förrådet.

Varför Pelican Lidingö?
  • Väldigt lättillgängligt precis vid södra kungsvägen
  • Lokalt belägen på härliga Lidingö
  • Gammal bank där många förråd ligger i gamla bankvalvet, tryggt och säkert
  • Låna en av våra släpvagnar utan någon hyreskostnad, alla kan göra det, inte bara våra kunder!
Avstånd
1,9km

Lidingö Stockby
Ekholmsnäsvägen 44
181 41 Lidingö

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
6,9km

Kungsholmen
Fridhemsplan 27
112 40 Stockholm

Hitta förråd Läs mer

Avstånd
10,0km

Sollentuna
Sollentunavägen 4
191 37 Sollentuna

Hitta förråd Läs mer