Vinlagring hos Pelican i Stockholm

Att ha ett stort vinintresse får ofta till följd att både du och dina viner så småningom blir trångbodda. Dessutom behöver vinflaskorna vårdas efter konstens alla regler. Vinet behöver både svalka, mörker och stillhet och trivs därför allra bäst i en vinkällare där det kan mogna och utvecklas i lagom takt. Oavsett om du är ny på vinlagring eller har en stor samling så finns vi här för att hjälpa dig. Våra rymliga och välutrustade konferensrum är även perfekta för företag.

Pelican Self Storage Kungsholmen erbjuder vinkällare mitt i Stockholm, lättillgängligt och säkert.

Tempererad vinkällare

Hos oss kan du lagra dina viner i vår fräscha vinkällare som håller en medeltemperatur på ca. 12-14 grader. Vi håller en jämn temperatur under dygnets samtliga timmar samt att våra vinförråd är mörka och insynsskyddade. Du har möjlighet att inreda ditt förråd enligt dina egna behov. Antalet flaskor som förråden rymmer beror på vad för typ av lådor du väljer att inreda med.

Hitta förråd och priser

Inte bara vinförvaring

Det är trevligt att smidigt kunna smaka på viner som lagras för att se hur dessa utvecklas. Hos oss kan du även hyra vårt rymliga och ljusa konferensrum på anläggningen så du och dina vänner kan prova era egna viner. Om du inte har egna vinprovarglas finns möjlighet att låna av oss.

Hitta förråd och priser

Hög säkerhet och lättillgängligt

Givetvis erbjuder vi hög säkerhet i och runt vår vinkällare. Vi har ett avancerat accessystem som gör att du kan komma och gå när det passar dig mellan 05:30-24:00 alla dagar i veckan. Vinkällaren och samtliga ingångar är även kameraövervakade. Allt för att du skall känna dig så säker som möjligt när du lagrar in ditt vin hos oss på Pelican Self Storage Kungsholmen. Våra avtal är dessutom flexibla, har inga långa uppsägningstider, och du kan gå upp eller ned i storlek när det passar dig.

Hitta förråd och priser

Kom i gång med din vinförvaring snabbt!

Är du osäker på hur mycket plats du behöver och vilket förråd du ska välja? Vår kvalificerade personal hjälper dig att hitta det vinförråd som motsvarar ditt behov. Det ska inte behöva vara krångligt att förvara viner och därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. Boka in din visning och få tillgång till ditt vinförråd samma dag.

Du är varmt välkommen.

Hitta förråd och priser Kontakt Kungsholmen

När vin är ens passion

En alldeles egen vinkällare, ja det hade ju varit något. Men av praktiska skäl är det inte alltid en sådan vardagslyx som står överst på listan när man letar ny bostad. Vi på Pelican ser inte det som en tillräckligt god anledning för att du ska behöva ge upp din vinpassion, och det borde inte du heller göra. Låt istället Pelican Self Storage Kungsholmen bli en billig och smidig förlängning av ditt hem, där du får tillgång till din alldeles egna vinkällare mitt i centrala Stockholm. Den centrala belägenheten gör att du alltid har lätt tillgång till din vinkällare även om du inte har bil. På så sätt kan du enkelt fylla på ditt vinförråd när du kommer hem från vinresan i Frankrike, eller plocka fram finvinet när du spontant känner för att unna dig något extra. Det behöver varken vara dyrt eller omständligt att vara vinfantast, det är Pelican Kungsholmen ett bra bevis på.

Varför Pelican?
När du väljer att lagra dina viner hos oss får du ta del av följande fördelar:

• Fräsch vinkällare med en medeltemperatur mellan 12-14 grader
• Behovsanpassad storlek på vinförrådet för att få plats med det du önskar
• Hög säkerhet med kameraövervakning i och runt vinkällaren
• Tillgänglighet till ditt förråd 05:30-24:00 varje dag
• Personlig service utöver vad man kan förvänta sig
• Stor och fin konferenslokal du kan hyra billigt

Flexibla lösningar efter dina behov
Som med alla våra andra lösningar är vi självklart flexibla utefter dina specifika behov. Vi erbjuder vinförråd från 0,5 - 20 m2, som alla är fräscha, mörklagda och klimatanpassade för att se till att dina viner håller sig i toppskick. Dessutom är dina viner i tryggt och säkert förvar under dygnets alla timmar med vårt övervakningssystem. Som alltid kan du kostnadsfritt byta förrådsstorlek om dina behov ändras, och dessutom har vi aldrig långa uppsägningstider. Om du blir osäker på hur mycket förrådsplats du är i behov av kan du kika på vår guide här på hemsidan eller kontakta oss för personlig rådgivning.

Bjud in till vinprovning
Kanske har du också länge drömt om att samla ihop kompisgänget eller företagsteamet för en vinprovning? I så fall kan du billigt och smidigt hyra någon av våra ljusa och fräscha konferenslokaler med 14 sittplatser. Du kan självklart låna vinglas av oss på plats, och dessutom är våra konferenslokaler utrustade med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och två diskmaskiner. Med andra ord har vi allt du behöver både som privatperson och företag.

Vi tar gladeligen emot både vinproffs och nybörjare, med stor eller liten samling, hos oss är alla välkomna! Kom gärna förbi Pelican Self Storage Kungsholmen för en kopp kaffe och gratis visning av vår anläggning och våra förråd . Om det passar dig får du tillgång till din vinkällare med en gång.

Varmt välkommen!

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren