HYR ETT FÖRRÅD OCH FÅ HJÄLP ATT KOMMa VIDARE NÄR DU SKA FLYTTA

Ingen flytt är den andre lik. Att flytta är en nystart, men det är inte alltid logistiken fungerar i övergången mellan gammalt och nytt. Pelican har flera tjänster och olika förråd som kan göra din magasinering enklare och smidigare. Men glöm inte att de praktiska förberedelserna inför flytten ofta är vad som lägger grunden för en lyckad flytt. Från flyttillbehör så som flyttkartonger, bubbelplast och silkespapper till utlåning av släpvagn och tillfällig förvaring i fräscha förråd i Stockholm. Du kan också läsa mer om hur du kan stylea din lägenhet innan försäljning.

FÖRVARA MÖBLERNA MEDAN DU VÄNTAR PÅ NYCKELN

När du ska flytta blir det ofta en övergångsperiod där du tillfälligt måste förvara dina saker. I väntan på att ditt nya hem ska bli inflyttningsklart kan du hyra ett eller flera av våra förråd i Stockholm. Vi har förråd från 1m2-50m2 och oavsett vilket du väljer så är förråden säkra, rena och torra så att dina saker inte tar skada.

HITTA NÄRMASTE PELICAN

LÅNA GRATIS SLÄPVAGN

Hos oss kan du låna en släpvagn helt utan kostnad även om du inte är kund. Det enda du behöver är en dragkrok på bilen och sedan kan du smidigt frakta dina ägodelar från och till ditt hyrda förråd. Boka en släpvagn online redan idag.

HITTA SLÄPVAGN

BEHÖVER DU FLYTTKARTONGER?

När du ska flytta dina ägodelar är det viktigt att de förvaras och packas på ett sätt som inte skadar dina saker. Läs vår guide och lär dig packa smart. Flyttlådor är ett smidigt sätt att både frakta och förvara dina ägodelar i ditt förråd eftersom de kan staplas på varandra. Hos alla Pelicans anläggningar finns butiker där du kan köpa allt flyttmaterial du behöver inklusive flyttkartonger, bubbel plast eller bred tejp. Att flytta dina saker till ett förråd och magasinera ska vara smärtfritt och enkelt. Vi vet hur du bäst förvarar dina saker säkert och tryggt i våra förråd.

FLYTTMATERIAL

Är du osäker på hur lite plats du behöver, eller har du ett specifikt behov som vi kan hjälpa till med? Kontakta oss gärna.

SKICKA MAIL HITTA NÄRMASTE PELICAN

Pelican hjälper dig när du flyttar

När du ska flytta är det många bollar i luften och många saker som ska sorteras, organiseras och flyttas. Särskilt om du flyttar för första gången, om så är fallet kan du läsa vår flytta hemmifrån-guide här. Genom att förvara ägodelar som inte behövs just nu eller inte passar för säsongen i ett förråd hos Pelican kan du undgå flyttkaos som känns jobbigt och tar på krafterna. Passa dessutom på att läsa igenom proffsorganisatörens 10 tips för en lyckad flytt. Eftersom du har tillgång till ditt förråd varje dag mellan 05.30-24.00 kan du alltid hämta och lämna dina saker som är i vägen eller ska flyttas in i det nya hemmet. Det blir inte bara lättare att flytta men hjälper dig också att komma iordning snabbare i ditt nya hem. En flytt ger perfekt tillfälle för att testa nya stilar, läs om de hetaste inredningstrenderna här och få inspiration till ditt nya hem. När det kommer till själva inflytten kan det vara svårt att veta hur man gör det enklast för sig själv. Läs våra praktiska råd för att göra inflytten smidig. Oftast kan man inte flytta in samma dag som man flyttar ut och då kan magasinering mellan flytten vara bästa lösningen. Det ger dig utrymme att hinna få undan dina prylar och städa innan det är dags att lämna ditt gamla ställe och möjlighet att pausa några dagar innan det är dags att flytta in. Här har vi samlat 6 tips som gör flytten både enkel och miljövänlig. Pelican är nämligen helt flexibla när det kommer till hyresperioden så att du både kan förkorta och förlänga din förvaringsperiod efter ditt behov. Smidigt.

4 stars

8.3 av 10. Baserat på 103 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander