MAGASINERA DINA SAKAR RÄTT OCH FÅ EXTRA PLATS I ALLT BYGGKAOS

Det kan vara ett omfattande jobb att renovera eller bygga om. Speciellt om du ska renovera stora delar av ditt hus eller lägenhet. Pelican hjälper dig gärna med magasinering magasinering i våra förråd under tiden som du behöver det. Dessutom har vi sammanställt några smarta knep du kan ta till för att spara tid, besvär och pengar. Även om renoveringen drar ut på tiden eller kanske rent av blir klar tidigare än väntat så erbjuder Pelican flexibla hyresperioder för att passa dina behov. Du kan dessutom ändra storlek på våra förråd under tiden som du magasinerar hos oss.

FÅ EXTRA PLATS I ALLT BYGGKAOS

Har sovrummet blivit ett förråd? Eller äter du frukost omringad av täckplast? Medan du bygger om kan det finnas behov för lite extra utrymme i hemmet. Därför erbjuder vi magasinering i små förråd på 1m2 eller större där du kan förvara byggmaterial eller se till att dina möbler är säkra och torra, så att de inte tar skada i allt byggdamm.

HITTA NÄRMASTE PELICAN

LÅNA EN GRATIS SLÄPVAGN

Ibland kan du behöva hämta och flytta byggmaterial, verktyg, möbler och flyttkartonger allt eftersom. Alla våra anläggningar har släpvagnar som du kan låna gratis i 24 timmar. Hitta närmaste Pelicananläggning och boka en släpvagn smidigt och enkelt online. Allt du behöver tänka på är att ha en dragkrok på bilen. Du behöver inte ens magasinera dina saker hos oss för att kunna boka släpvagnarna gratis. Pelican vill underlätta din renovering och magasinering i alla steg.

BOKA TRAILER

Magasinera för att få mer utrymme och minska stressen

När du är mitt i en flytt eller renovering hemma är det minst sagt lätt att få panik över saker som ligger överallt. Pelican Self Storage hjälper dig att få ordning på kaoset genom att erbjuda enkel magasinering av möbler och andra ting. Våra förråd fungerar som en förlängning av ditt hem så att du får en bättre överblick och mer utrymme till att vara kreativ. Pelican ser det som sin huvuduppgift att underlätta för dig som privatperson eller för ditt företag genom att ta hand om dina saker på bästa sätt. Låt inte renoveringen bli onödigt jobbig och stressfylld när du enkelt kan hyra förråd på våra lagerhotell.

ALLTID HÖG KVALITET OCH FLEXIBILITET
När du hyr lagerplats och magasinerar hos Pelican kan du förvänta dig hög kvalitet och flexibilitet. Som kund får du själv styra över förrådsstorlek och hyrtid efter dina behov. Vi vet mycket väl att en renovering kan dra ut på tiden, därför är det självklart helt gratis att ändra tid och/eller förvaringsutrymme under tiden du magasinerar om det skulle behövas. Vi erbjuder förråd från 0,5m2 - 75m2 i olika prisklasser. Om du är osäker på hur stort föråd du är i behov av finns vi alltid här för rådgivning. Oavsett vilken storlek du väljer garanterar vi att förråden är säkra, rena och fräscha, så att det du magasinerar inte tar någon skada. Med faciliteter och säkerhetssystem i toppskick ser vi till att dina saker är i tryggt förvar dygnet runt, så att du kan koppla av och lägga energi på annat.

ENKEL OCH SMIDIG MAGASINERING OAVSETT VAD DET GÄLLER
Har ditt barn flyttat hemifrån så att det har blivit dags att skapa det där arbetsrummet du drömt om? Väller hobbyrummet som du lovade dig själv att hålla rent över med julpynt och barnleksaker? Ska du flytta utomlands ett tag eller göra plats för en tillfällig hyresgäst?
Vad än tillfället kräver, litet som stort, så sätter vi på Pelican inga gränser för vad som kan magasineras i våra lokaler.

Utöver förvaring erbjuder Pelican ett flertal tjänster för att göra din magasinering enkel och smidig:

- Personlig service 6 dagar i veckan på alla våra anläggningar.
- Hög säkerhet med larmsystem och videoövervakning dygnet runt.
- Faciliteter i toppskick, uppvärmda förråd med bra belysning.
- Möjlighet att låna gratis släpvagn i 24 h.
- Tillgång till ditt förråd 05.30-00.00. 7 dagar i veckan.
- Varumottagning för företag, om du som företag vill att vi placerar dina varor i ett förråd.
- Brett utbud av prisvärda flyttlådor och annat flyttmaterial i våra anläggningar.

Genom att utnyttja de tjänster vi erbjuder kan du skräddarsy din magasinering utefter ditt eget schema. På så sätt kan du enkelt frakta dina flyttkartonger, vertktyg och möbler precis när det passar dig, istället för att lägga pengar och energi på att hyra flyttfirma och flyttbil som du sedan måste anpassa dig efter. Självklart erbjuder vi även magasineringslösningar för företag , så att ni får det extra utrymmet ni är i behov av för att optimera er verksamhet. Vi hjälper till med leveransmottagning och ser till att ni alltid får den service ni är i behov av.

FÖRRÅD I STOCKHOLMSOMRÅDET
Stockholm växer så det knakar med fler och fler invånare, och med höga bostadspriser är förvaringsytor inte alltid högt prioriterade. Så varför slösa dyrbara kvadratmeter i din nya lägenhet på flyttkartonger fyllda med saker du inte använder?

Vi har sex anläggningar i Stockholmsområdet för dig som vill hyra förråd och magasinera. Alla våra anläggningar är placerade i anslutning till de större huvudlederna så att du som kund enkelt kan flytta eller hämta dina saker precis när det passar dig, oavsett om du bor i centrala stan eller i förorten. Med maximal frihet får du möjlighet att ta din tid och inreda ett rum i taget efter renoveringen. Dessutom kommer det nu vara helt problemfritt att plocka fram badkläderna inför sistaminuten-resan eller pulkan när snön har lagt sig.

Lämna säker förvaringsfrågorna till oss så kan du lägga tid och energi på annat. Välkommen in till någon av våra anläggningar i Stockholm för att höra mer!

4 stars

8.3 av 10. Baserat på 103 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander