MAGASINERA DINA SAKAR RÄTT OCH FÅ EXTRA PLATS I ALLT BYGGKAOS

Det kan vara ett omfattande jobb att renovera eller bygga om. Speciellt om du ska renovera stora delar av ditt hus eller lägenhet. Pelican hjälper dig gärna med magasinering i våra förråd under tiden som du behöver det. Även om renoveringen drar ut på tiden eller kanske rent av blir klar tidigare än väntat så erbjuder Pelican flexibla hyresperioder för att passa dina behov. Du kan dessutom ändra storlek på våra förråd under tiden som du magasinerar hos oss.

FÅ EXTRA PLATS I ALLT BYGGKAOS

Har sovrummet blivit ett förråd? Eller äter du frukost omringad av täckplast? Medan du bygger om kan det finnas behov för lite extra utrymme i hemmet. Därför erbjuder vi magasinering i små förråd på 1m2 eller större där du kan förvara byggmaterial eller se till att dina möbler är säkra och torra, så att de inte tar skada i allt byggdamm.

HITTA NÄRMASTE PELICAN

LÅNA EN GRATIS SLÄPVAGN

Ibland kan du behöva hämta och flytta byggmaterial, verktyg, möbler och flyttkartonger allt eftersom. Alla våra anläggningar har släpvagnar som du kan låna gratis i 24 timmar. Hitta närmaste Pelicananläggning och boka en släpvagn smidigt och enkelt online. Allt du behöver tänka på är att ha en dragkrok på bilen. Du behöver inte ens magasinera dina saker hos oss för att kunna boka släpvagnarna gratis. Pelican vill underlätta din renovering och magasinering i alla steg.

BOKA TRAILER

Magasinering erbjuder ytterligare utrymme

Att renovera tar tid och innefattar ofta stora omställningar. Det kan vara skönt att magasinera sina saker, möbler eller verktyg på ett ställe som är lättåtkomligt men ger mer plats hemma. Något som är viktigt när man renoverar är att man kan magasinera sina saker flexibelt så att man slipper betala för extra hyrtid om renoveringen blir klar snabbare än tänkt men också låta sakerna vara kvar om arbetet drar ut på tiden och man inte har möjlighet att flytta hem sina saker riktigt än. Att magasinera hos Pelican är smidigt eftersom vi erbjuder flexibla magasineringslösningar där du kan byta både storlek och ändra hyrperioden efter dina behov. Låna en gratis släpvagn hos oss och frakta själv dina saker fram och tillbaka så slipper du dessutom anlita en flyttfirma. Låt inte renoveringen bli onödigt jobbig när du enkelt kan magasinera hos oss. Välkommen in till någon av våra anläggningar i Stockholm för att få höra mer!

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 97 recensioner på TrustPilot

Funderar på att flytta hit.

5 stars

Jag har hyrt förråd i Västerås under flera perioder och tycker det känns så tryggt & skönt att ha mina prylar här. Rent & fräscht, känns säkert, väldigt långa öppettider, släåvagn gratis vid flytt, på plats finns vagnar som man kan låna, mycket hjälpsam personal. I veckan var jag in och skulle byta storlek på mitt förråd. Killen som jobbade var tydligen ny men kunde ge mycket information om de olika alternativen och hjälpte mig att hitta bästa lösningen. Gratis kaffe!

Skrivet av Bo Robert

Pelican Västerås

5 stars

Jobbar själv med försäljning och jag kan säga att kundmottagandet och känslan man får efter ett eller flera besök är av högsta klass! Att förstå kundens behov och även behovet bakom behovet är det inte alla som uppfattar och följer upp. Jag kan varmt rekommendera alla som är i behov av lagerutrymme, flyttmaterial, släpkärror mm mm. Gratis kaffe och godis är ju dessutom ett tecken på att man definitivt förstår kundens ALLA behov. :)

Skrivet av Jörgen Bertilsson

Fin service i Sollentuna och på Lidingö

5 stars

Jag har bara hyrt släpvagn men fått överraskande mycket trevlig och snabb service. Nu har jag fått så bra intryck av företaget att jag funderar på att korttidshyra ett förråd. Fräscha lokaler och snyggt koncept med många vettiga prylar som man behöver när man flyttar. Något negativt. Ja det skulle väl vara att det är ganska dyrt att hyra förråd men troligen värt det när man behöver det. Fint att det finns lite rabatter och kampanj priser att utnyttja.

Skrivet av Håkan Alexandersson

Service utöver vad man kan vänta sig

5 stars

Bästa tänkbara bemötande och service från Jesper på Pelican Ängsgärdsgatan i Västerås när jag idag kommer med andan idag10 min efter stängningsdags och Jesper är på väg att ge sig av hem. Utan en sur min stannar han och ordnar med kontrakt och nycklar när han förstår hur väl jag behöver åtkomst till förrådet redan idag. Nu är förrådet fyllt, en enkel sak i ett välordnat förrådshotell med bra utrustning och rymliga hissar. Tusen tack Jesper och hoppas du hann med tåget! /Mats

Skrivet av Mats

Utmärkt!

5 stars

Jag har hyrt förråd i knappt ett år medan jag renoverat min bostadsrätt. Nedgraderade mig efter halva tiden och bytet gick som smort, både administrativt och praktiskt. Vid ett tillfälle fungerade inte taggen vid grinden, det var helg och jag blev via telefon/porttelefon tämligen omgående kopplad till någon som hade jour och kunde släppa in mig. Jag har genomgående imponerats stort, flera ggr, över genomtänktheten i konceptet, fräschheten och kvalitén på tekniska lösningar i lokalerna och omkringservice. Först fanns i butiken en utmärkt display över förrådsstorlek, som gjorde det lätt att uppskatta och välja efter mitt behov! Det har varit gott om kärror och pirror av god kvalité att köra den tunga lasten på mellan bil/våningsplan. God tillgång i butiken på allt jag skulle kunna tänkas behöva i mina förrådsäventyr. Inte en ggn har jag mötts av dålig service, utan tycker mig varje ggn ha betjänats av glada, uppmärksamma anställda: stort Tack! Ni är ett av tre företag jag stött på i mitt 46-åriga liv (de andra två är Ikea resp ett österrikiskt e-handelsföretag), som jag utan att blinka skulle ta som roadmodell om jag skulle bygga upp ett företag idag! Jag skulle gladeligen skaka tass med den/de som ligger bakom era genomtänkta koncept och högst gärna tillbringa en kortare praktik hos er, för att snappa upp/smittas av de bärande fundamenten i era affärsidéer! 🌱🔆🍀 Så kan ett omdöme också se ut! ☺👍 Med vänlig hälsning, Ylva Hållander www.hilarisformica.se

Skrivet av Ylva Hållander