Litet förråd, stora fördelar

Ofta tänker man att småförråd bara är till för en smidigare flytt eller till att förvara större möbler. Man kan däremot enkelt öka mysfaktor eller förbättra praktiska lösningar, både i hemmet och på kontoret, genom att förvara saker man inte direkt behöver hos Pelican.

1. Säsongskläder: Man får enkelt lite extra rum till hemmets skåp och lådor genom att förvara säsongskläder hos Pelican. Det är inte ofta man behöver en stor vinterjacka på sommaren eller tunna sommarkläder på vintern.

2. Fest- och säsongspynt: Man kan exempelvis hålla julgranpynt organiserat och tryggt i våra förråd och bara plocka fram det när julen närmar sig igen.

3. Ytterligare köksredskap: Vissa köksredskap behövs endast vid större familjefester och middagar. På andra tider tar de bara onödig plats från köksredskapen man faktiskt använder varje dag.

4. Små hushållsapparater: Använder du bara din köksmixer eller andra små hushållsapparater några få gånger om året? Då är det smart att ställa dem i förrådet.

5. Sportutrustning: Det är en bra idé att förvara cyklar, fiskeutrustning, campingutrustning och andra sommarsportutrustning i förråd under vintern.

6. Kontorstillbehör: Ett litet förråd är en praktisk och billig lösning då man behöver smart förvaring till ytterligare kontorstillbehör.

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren