Flexibla förråd med godsmottagning och wi-fi underlättar affären

Mycket in-och utleveranser ställer krav på både service och flexibilitet kring lager och förråd.Jesper Nyhlin har startat flera webb-butiker för förbrukningsvaror och tycker att lagerhanteringen flyter smidigt på Pelican Self Storage i Täby.

Jesper Nyhlin driver sedan 2010 e-handelsföretaget CLVR. Vi jobbar med e-handel och vi har ett antal sajter där vi säljer olika typer av förbrukningsvaror; enkelt.se, e-lampor.se, sortiment.se med flera.

Efter att under många år ha byggt webblösningar till andra företag, kände Jesper och hans kompanjon att de ville driva e-handel själva. En skarp idé växte fram.

Den grundade sig i frustrationen över förbrukningsvaror som tar slut, vi ville hitta ett enkelt sätt att beställa och se till att man alltid har det hemma.

Rakblad, dammsugarpåsar, batterier och belysning är exempel på produkter som man förser sina kunder med. Och företaget växer ständigt.

"När vi startade började vi med att hyra ett litet externt förråd, men ganska snart skaffade vi ett eget lager och anställde personal som kunde ta emot varorna, plocka, packa och skicka vidare till kund. Man upptäckte snart att kombinationen med så mycket inleveranser som man aldrig kunde schemalägga blev en utmaning. Efter ett tag tänkte man om igen. Efter mindre än ett år med eget lager hyrde man sina första förråd hos Pelican i Täby.

Vi kom fram till att vårt företag mår bäst av att inte sitta med för statiska ytor. Vi har haft möjligheten att växa och därmed har vi ändrat storleken på våra förråd flera gånger.

Jesper påpekar också att kombinationen av tjänster som Pelican kan erbjuda gjort CLVR:s arbetsprocesser mer effektiva. Flexibiliteten och serviceandan och viljan att lösa problem är något han tycker genomsyrar hela anläggningen. "Vi är väldigt nöjda, personalen har alltid varit väldigt trevlig och bemötande. De har hela tiden haft en tät dialog kring vad som krävs för att de ska kunna driva sin e-handel så smidigt som möjligt."

Personalen på anläggningen i Täby tar numera emot alla CLVRs inleveranser. "Vi är bara på plats när vi behöver plocka och packa. Vi slipper anställa lagerpersonal för att invänta våra leveranser!" Allt färdigpackat som ska ut i till kund ställs i Pelicans reception där Schenker eller Postnord hämtar upp. Alternativet att ha ett eget lager är inte intressant längre menar Jesper Nyhlin. Flexibiliteten är mycket värd. "Vi har förvärvat några verksamheter och befinner oss nu i ett läge där vi konsoliderar. Upplägget passar oss perfekt, det är enormt smidigt!"

4 stars

8.1 av 10. Baserat på 107 recensioner på TrustPilot

Nöjda kunder!

5 stars

Hyrde förråd under ett knappt år och är mycket nöjda. Vi fick snabb hjälp att byta först till större och sedan mindre förråd. Mycket hjälpsam personal. Rena och snygga lokaler och maximal tillgänglighet.

Skrivet av P och G

Vi har haft ett förråd på Pelican…

5 stars

Vi har haft ett förråd på Pelican Selstore Bromma i många år nu. Pga vårt yrke som (inredningsstylister är vi ofta där, och det är den bästa starten på dagen! Under årens lopp har personalen hjälpt oss lösa problem med förråd, logistik,borttappade saker etc. Alltid 100 % serviceminded! Vi rekomenderar varmt Pelican Selstore Bromma.

Skrivet av Veronica Fathi

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra…

5 stars

Har haft förråd hos er i Bromma ett bra tag! Så himla bra service och bemötande. Allt funkar smidigt även vid problem! Grabbarna som jobbar här är toppen bra, hur härliga som helst! Bäst!! <3 Kärlek till er!!

Skrivet av Gabriella

Bromma

5 stars

Har hyrt förråd (företagare) hos Pelican Bromma sedan de öppnade och är enormt nöjd. Jag har alltid haft det stora nöjet att träffa supertrevlig och enormt hjälpsam personal. Det hittar alltid en lösning och alltid villiga att hjälpa till om de kan. Jag finner bara superlativ. Funderar ni på att hyra förråd så rekommenderar jag verkligen Pelican Bromma. Dunder !

Skrivet av John Wallin

Jättebra!

5 stars

Jag har varit kund i flera år hos Pelican Kungsholmen, och kan varmt rekommendera detta företag! Jättebra förråd! Proffsig och trevlig personal!

Skrivet av Martin Ågren